cesetgt Üye RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx Sertifika hatası veriyo yardım edin lanet olsun bu hack e hiç birşey yükleyemyrum artk şu konuyu ulan tek biz de mi hata var yaw
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx Sertifika hatası veriyo yardım edin lanet olsun bu hack e hiç birşey yükleyemyrum artk şu konuyu ulan tek biz de mi hata var yaw
ERKGNL Üye ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem - - - Eklendi - - - ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem
ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem - - - Eklendi - - - ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem
ılMJlı Üye Bberkan40' Alıntı: nortonda restore failed diyor, c7 belle 4. adim. Genişletmek için tıkla ... Aynen telefon c6-01 aynı hatayı veriyor
Bberkan40' Alıntı: nortonda restore failed diyor, c7 belle 4. adim. Genişletmek için tıkla ... Aynen telefon c6-01 aynı hatayı veriyor
DarkredBlue61 Üye x-plore_s60_3rd_1_56 De Sertifika Hatasi Veriyor Orjnal Yazilimda Napim Üst Sürümleri Yüklesem Olurmu - - - Eklendi - - - belleplus' Alıntı: link kırık Genişletmek için tıkla ... Linklerde Sorun Nereye Kırık?
x-plore_s60_3rd_1_56 De Sertifika Hatasi Veriyor Orjnal Yazilimda Napim Üst Sürümleri Yüklesem Olurmu - - - Eklendi - - - belleplus' Alıntı: link kırık Genişletmek için tıkla ... Linklerde Sorun Nereye Kırık?
lacinbala77 Üye ERKGNL' Alıntı: ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem - - - Eklendi - - - ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de var.. ilgili birisi var mı?
ERKGNL' Alıntı: ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem - - - Eklendi - - - ya dediklerini yaptım dosya bozuk diyo ne yüklersem Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de var.. ilgili birisi var mı?