kncrpn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Symbian Belle çıkınca en başta bir sürü uygulama uyumsuz olacak ayrıca Nokia ne dereceli başarılı olur bu güncelleme konusunda tartışılır..
Ben 2 telefonuda eline alıp incelemiş biri olarak Ideos X5 diyorum.
Bu Nokia'nın güncelleme hakkındaki başarısızlığı olmaz, Uygulama uyumsuzluğu olur. Açıkçası Belle çok başarılı bir değişiklik.
Başarısızlığı olmaz mı ?
Anna'yı flash atmak yerine Ovi Suite veya telefon üzerinden güncelleyenlerin çoğunda güncelleme eksik olduğu için sorunlar oldu. Nokia güncelleme yayınlama işini beceremiyor..
Ben 5800 kullanırkende güncelleme çıkmıştı yaptım Quickoffice gelmesi gerekiyordu gelmedi ama flash atınca tak diye hepsi geldi..
Başarısızlığı olmaz mı ?
Anna'yı flash atmak yerine Ovi Suite veya telefon üzerinden güncelleyenlerin çoğunda güncelleme eksik olduğu için sorunlar oldu. Nokia güncelleme yayınlama işini beceremiyor..
Ben 5800 kullanırkende güncelleme çıkmıştı yaptım Quickoffice gelmesi gerekiyordu gelmedi ama flash atınca tak diye hepsi geldi..
Telefondan veya ovi suitten güncelleme yapanların çoğu hatalı bir şekilde yapmıştır. Forumda bir sürü konu açtılar. Düzgün yapsalardı bir hata olmayacaktı. Her türlü sorunu Nokia firmasının üzerine atmak bence vicdansızlıktır.
Bir kişi örneğin ovi suitten güncellemeyi yaparken usb kablosunu çıkarıp başka yere takmadığı için s^3 forumunda birden fazla konu açtılar. Sürekli şahsi yapılan hatalardan Nokia yı sormlu tutmayın. Çok yanlış bir yaklaşım...
Konu içindeki fandroidler symbian'ı mı sevmiyomus yoksa nokia'ya karsı kökten bi nefret mi içeriyorlar.
Yeri geldiginde Nokia kalitesini android ile görmek isteyenler bi sorun oldugunda nokia'ya beceriksiz diyor.
Androidin güncellemelerinide biliyoruz biz hemde naviden veya oviden indirenler diye ayırmak yok nokia gibi,direkt versiyon çöp.
2.3'te bug dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?