Crescent-23
Üye
-
Konu Sahibi
-
kesinlikle haklısın ki yani o önyargılar hala sürmekte n8 ve iphone geçirildiği testler arasında hala symbianda donmalar gözle görülmekte.sanırım nokia aradığı kanı n9 da bulabilir linux(MeeGo) belki daha faydalı gelebilir.artık symbian a yavaş yavaş yol görünüyo sanırım.ilerleyen günlerde nokia yı zor günler bekliyo. ya symbian üzerindeki bu kara leke gidecek yada nokia hala müşteri kaybetmeye devam edecek.N8 in bu birikmiş önyargıyı silebilecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.kaldıki n8 in bu önyargıyı dahada körükleme olasılığı bile var.eğer insanlar bukadar pofpoflanan bir cihazda İOS un akıcılığını bulamazsa nokiayı gerçekten dahada zor günler bekliyor olacaktır.
bi kere bunu hepiniz iyi bilinki symbian gitse bile linux tarzı bi işletim sistemi beklemeyin.o anca mobil bilgisayar serisi adında üretilir.ama nokia smartphone başlığı altında symbianı kullanmak zorunda.ya da benzer bi işletim sistemi kullanacak.meego yu anca mobil bilgisayar serisinde kullanır..kesinlikle haklısın ki yani o önyargılar hala sürmekte n8 ve iphone geçirildiği testler arasında hala symbianda donmalar gözle görülmekte.sanırım nokia aradığı kanı n9 da bulabilir linux(MeeGo) belki daha faydalı gelebilir.artık symbian a yavaş yavaş yol görünüyo sanırım.ilerleyen günlerde nokia yı zor günler bekliyo. ya symbian üzerindeki bu kara leke gidecek yada nokia hala müşteri kaybetmeye devam edecek.
symbian^3 de öyle ahım şahım bir işletim sistemi olmadı bence,yada nokia bunu tam beceremiyor.bakınız yeni çıkan symbian^3 lü cihaz olan Nokia c7 videosuna güya kapasitif ekran ama bir tuhaflık var,algılama yok.Buyrun izleyinya symbian bitmez tükenmez symbian 4^ ü de görecez devamlarını da..nokia tarafından bitse bile başka şirketler tarafından yine kullanılır.sanki sadece nokia ya mı özel symbian.ki sadece o symbiana ne kadar para kazandırıyor düşünülemez yahem bu arada hep yeni yazılımcıları alır bu şirket.vodafone reklamındaki gibi ihtiyRLarla çalışacak değiller ya elbet symbian ışığını yeniden yakalar..
ya symbian bitmez tükenmez symbian 4^ ü de görecez devamlarını da..nokia tarafından bitse bile başka şirketler tarafından yine kullanılır.sanki sadece nokia ya mı özel symbian.ki sadece o symbiana ne kadar para kazandırıyor düşünülemez yahem bu arada hep yeni yazılımcıları alır bu şirket.vodafone reklamındaki gibi ihtiyRLarla çalışacak değiller ya elbet symbian ışığını yeniden yakalar..
belli oldu symbianın bitmez tükenmez oldugunokia wp yöneldi symbian 2016 da telef olacak o tarıhe kadar keyfini çıkarın diger telefonlarda androide yöneldi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?