symbian android forumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
symbian android forumları
symbian forumundaydim bi aralar orda bir konu açtıktan en fazla bir saat sonra hemen yardimci olan birileri çıkardı. simdi android forumunda konu aciyorum gunler geçtiği halde kimse takmıyor. ya android android diye formu silkeleyenler çok bencil veya bilgisiz ya da symbian forumcuları daha samimiydi. dertlendim dedim konuyu açayım bari.

'' ya android android diye formu silkeleyenler çok bencil veya bilgisiz '' Cevabını vermişsin kardeşim android bir hatadır

Symbianda market yoktu doğru düzgün düzgün ve bir çok kullanıcısı müdavimi olmuştu eski bir sistem olduğundan herkes içini dışını biliyordu farklı arayışlar için forumda takılıyorlardı ama android biraz daha farklı markete giriyorsun birçok oyun orda bu yüzden android forumu biraz cansız symbian kullanan gittikçe azalmasına rağmen symbian daha canlı gibi

esokmen

Üye
Gercekten de oyle ya simdi bir yardim almak icjn dm atmak gerekecek neredeyse

MrExpert

Üye
Symbianında aktif olduğu söylenemez şu aralar..

Konu Sahibi
doğru symbian cok aktif degil ama yardımlaşma çok bence.

Android'ci Arkadaslar Sadece Savunma Yaparlar .. Sadece Tartisma Cikarirlar .. Ben Bunu Gordum ..

esokmen

Üye
Yeni cesit program yok da artik ondan. Ama yardimlasma var

[ENGİN]

Üye
Ben ayrılınca symbian bölümü de duruldu

Ne Olacak Bu Androidin Yardımlaşma Hali

Tepkiler: ayran3883

Style72

Üye
androidciler bencil şişko paylaşımsızlardır. Yaşasın symbian.

[ENGİN];5826428' Alıntı:
Ben ayrılınca symbian bölümü de duruldu

S60v5'ten anlayanlar

Süleyman
Furkan Emekli
Dangerboy
Özkan Ç.
Emergency112
Atacan
Metalci Melek
x-scarface
Aybinkiliç

Yazmadıklarım da var. Genelde bu kişiler olurdu.

androidde yardımcı olan var 4-5 kere yardım istedim 1 risi hariç diğerlerine yardımcı oldu arkadaşlar sağolasın

kurd-0

Üye
bence yanlış yerdesin burası nokia fan sitesi
neymiş sorunun?

S60v5'ten anlayanlar

Süleyman
Furkan Emekli
Dangerboy
Özkan Ç.
Emergency112
Atacan
Metalci Melek
x-scarface
Aybinkiliç

Yazmadıklarım da var. Genelde bu kişiler olurdu.

zamanında symbiana çok emek vermiş "kabız civciz" ve "Anılbaran" abilerimiz de var. Fakat artık symbiandan emekli oldular.

Android bilen çok yardım etmeyen çok. Konuların görüntülenme oranlarıyla cevaplanma oranlarını gözden geçirin. Özellikle android oyunların.

otran677

Üye
bu olay gs fb olayına dönmüş o

aslında mantıklı androidde yardım edilmemesi. symbian gibi problemli değil. adamlar kuruyor apkyı bitiriyor

android cihaz daha çok yaygınlaşmadı cihazı olanlarda tam hakim değil root olaylarına girmeye çekiniyorlar cihaz cacık olur diye symbian gibi olsun o zaman patlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...