nemesisdal Üye oyunlar çok güzel dostum. Ama artık yeni favorim N-gage oyunları. Hem artık Full oynayabiliyoruz.
faruk06 Üye kardes cok saol super paylasım bıde bu atlantıs oyununda 2. kısım olan odadadan nasıl cıkılcagını bı anlatsan yoksa oyundamı hata var
kardes cok saol super paylasım bıde bu atlantıs oyununda 2. kısım olan odadadan nasıl cıkılcagını bı anlatsan yoksa oyundamı hata var
dogigs Üye ya bişi sorcam bn bunu bilgisayara önce yüklüyorum sora telefona hangisini atıcammm bir sürü dosya çkıyo karşıma yardımlarınız için şmdiden teşekkrler
ya bişi sorcam bn bunu bilgisayara önce yüklüyorum sora telefona hangisini atıcammm bir sürü dosya çkıyo karşıma yardımlarınız için şmdiden teşekkrler
safakk Üye dogigs' Alıntı: ya bişi sorcam bn bunu bilgisayara önce yüklüyorum sora telefona hangisini atıcammm bir sürü dosya çkıyo karşıma yardımlarınız için şmdiden teşekkrler Genişletmek için tıkla ... telefonuna uygun olan sürümü yükliyeceksin mesela n73 e 9.1 olannı n70 e 8.1 olanı gibi
dogigs' Alıntı: ya bişi sorcam bn bunu bilgisayara önce yüklüyorum sora telefona hangisini atıcammm bir sürü dosya çkıyo karşıma yardımlarınız için şmdiden teşekkrler Genişletmek için tıkla ... telefonuna uygun olan sürümü yükliyeceksin mesela n73 e 9.1 olannı n70 e 8.1 olanı gibi