Symbianist
Üye
Sürüm güncelleyince format atılmış gibi olmuyor mu ?
----------Eklendi @ 17:44:26 ---------- Yazıldı @ 17:32:50 ----------
Ayrıca güncellemeyle gelen ngage gömülü oyunları var 3 tane bunları açmaya çalıştığımda This is a limited trial diyor.Bunu nasıl çözebilirim ?
n79 16 gb lık h.kartını okurmu
flipfont bulamıyorum. sertifika hatası veriyor. yardım eder misiniz..
Arkadaşlar N95 telefonumun sürümünü 35.0.0.2 yaptım.Gömülü n-gage oyunları geldi 3 tane.
Fifa 2008
Asphalt
Birde snake diye bir oyun.
Bunların deneme sürümü bitti.Şimdi bunlara cracklik bir durum söz konusu mu yoksa kaldırayım gitsin mi boşuna yer kaplamasın ?
Birde nokia ovi'den fifa 2012 indirdim.Gömülü n-gage oyunlarındaki fifa 2008 daha iyi ya.Bu yüzden gerçekçi sağlam oyunlar arıyorum.Bir sürü oyun var ancak kaliteli ekran görüntüsü ve gerçekliğe yakın tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı ?
baba mesela kamera kayıt kırmızı ısıgını kapatmak istiyorum.galeriyi actıgımda tüm foto ve videoların gorunmemesini istiyorum.menu ikonlarını kisisellestirebilmek istiyorum.bunun gibi.tsk.ler ilgilendigin icin.
usta c301 var m.facebookda msn ve şifre yerine yazıyorum yazmıyo ya yazıyorum tamma diyorum o kutucuklar boşşş
Bnde E72 var Flip font programını yüklerken yarıda kesio devam etmiyor yardım edermisiniz ?
Abi elinizde free isms 1.20 türkçe yaması var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?