tırmık
Üye
Nokia E71 telefonumun yazılımını güncelledim biraz önce herşey iyi görünüyor problemsiz çalışıyor.Fakat sanırım zamanında hafıza kartına yüklemiş olduğum uygulamalara ulaşamıyorum.Daha doğrusu sadece uygulama yöneticisinde görünüyor fakat uygulama açılmıyor.
şimdiden teşekkürler
Dostum nokia 5800 da facebooktaki videolar neden izlenmiyor sadece youtube videoları izleniyor tarayıcı opera mobil sürüm v60. Son sürümü facebookta her videoyu izlememi sağlayan program lazım bana getjar vtab diye bir program öneriyorlar bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...Saygılar
nokia c5-00 için flash lite 3.1 yüklüyorum uygulamalarda görünmüyor.uygulama yöneticisine giriyorum görünüyor ama menüde yok...
kardeş jar dosyalarını nasıl çalıştırabilirim birde güncelleme hatası veriyor telefon birşey yüklediğimde
ya kardeş kusura bakma jar demişim yanlışlıkla rar diyecektim yükleme yapıyorum desteklenmiyor...ilgin için çok teşekkür ederim
çok sağol aslan kardeşim rar dosyasını indirdim x plore aracılığıyla yükledim gerçekten çok işime yaradı
daha önceden hacklemek için uğraşmışlardir ondan kalmıştir. Kısaca böyle teknik boyutunu da merak ediyorsan anlatayimarkadasımda e63 var x plore programını actım y diski var o ne oluo?ama n79 da yok
arkadasımda e63 var x plore programını actım y diski var o ne oluo?ama n79 da yok
selam arkadaşlar. Benim n95 8gb telim var. Eskiden 60-70mb lik Mp4 video atıp sorunsuz izliyordum ama bir iki haftadır aynı mblik Mp4 videoları açmıyor bi türlü anlamadım ? Yardım
Evet her telde olmuyor tam sebebini bilmemekle beraber hacklemek icin kullandik o surucuyu bir zamanlar
----------Eklendi @ 21:26:35 ---------- Yazıldı @ 21:24:23 ----------
muhtemelen cozunurluk problemindendir dusuk cozunurlukyeki videolari yada baska bir player kullan
core playerın 1.1.2 versiyonu en kullanıslısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?