Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

tırmık

Üye
Dostum nokia 5800 da facebooktaki videolar neden izlenmiyor sadece youtube videoları izleniyor tarayıcı opera mobil sürüm v60. Son sürümü facebookta her videoyu izlememi sağlayan program lazım bana getjar vtab diye bir program öneriyorlar bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...Saygılar

Nokia E71 telefonumun yazılımını güncelledim biraz önce herşey iyi görünüyor problemsiz çalışıyor.Fakat sanırım zamanında hafıza kartına yüklemiş olduğum uygulamalara ulaşamıyorum.Daha doğrusu sadece uygulama yöneticisinde görünüyor fakat uygulama açılmıyor.

şimdiden teşekkürler

waycell

Üye

karta yukledigin her program telede bir kac dosya yukler tele yazilim yada format atinca kartada atmak gerekir programlari tekrar yuklemelisin

----------Eklendi @ 17:33:51 ---------- Yazıldı @ 17:26:01 ----------

flash destegi lite surum oldugu icin her siteden seyredemiyorsun senin dedigin programi google a vtab launcher diye arattir bulursun sitemizdede var fakattan cepten yazdigim icin link veremiyorum

nokia c5-00 için flash lite 3.1 yüklüyorum uygulamalarda görünmüyor.uygulama yöneticisine giriyorum görünüyor ama menüde yok...

kardeş jar dosyalarını nasıl çalıştırabilirim birde güncelleme hatası veriyor telefon birşey yüklediğimde

waycell

Üye
kardeş jar dosyalarını nasıl çalıştırabilirim birde güncelleme hatası veriyor telefon birşey yüklediğimde

hafıza kartındaki java dosyalarını telefonun dosya yöneticisiyle çalıştırabilirsin daha önce yüklenmiş bir uygulamayı tekrar yüklemek güncelleme hatası verir ancak

ya kardeş kusura bakma jar demişim yanlışlıkla rar diyecektim yükleme yapıyorum desteklenmiyor...ilgin için çok teşekkür ederim

çok sağol aslan kardeşim rar dosyasını indirdim x plore aracılığıyla yükledim gerçekten çok işime yaradı

AHKE

Üye
arkadasımda e63 var x plore programını actım y diski var o ne oluo?ama n79 da yok

Haydar

Emekli Yönetici
selam arkadaşlar. Benim n95 8gb telim var. Eskiden 60-70mb lik Mp4 video atıp sorunsuz izliyordum ama bir iki haftadır aynı mblik Mp4 videoları açmıyor bi türlü anlamadım ? Yardım

waycell

Üye
arkadasımda e63 var x plore programını actım y diski var o ne oluo?ama n79 da yok

Evet her telde olmuyor tam sebebini bilmemekle beraber hacklemek icin kullandik o surucuyu bir zamanlar

----------Eklendi @ 21:26:35 ---------- Yazıldı @ 21:24:23 ----------

selam arkadaşlar. Benim n95 8gb telim var. Eskiden 60-70mb lik Mp4 video atıp sorunsuz izliyordum ama bir iki haftadır aynı mblik Mp4 videoları açmıyor bi türlü anlamadım ? Yardım

muhtemelen cozunurluk problemindendir dusuk cozunurlukyeki videolari yada baska bir player kullan

Katılıyorum farklı uygulamalar denemek lazım. Core player'ın her versiyonu da iyi değil.

omer1230

Üye
core playerın 1.1.2 versiyonu en kullanıslısı

AHKE

Üye
yok hacklemek flan hic ugrasmamıstı.ewt anlatmanı isterm.bnim de symbian hakkında bildiklerim var ama szin kadar yok

Aydem1r

Üye
merhaba arkadaşlar telefona format atacağım da birşey merak ediyorum eğer formatlarsam yazılım versiyonu düşer mi yoksa düşmez mi