Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

SHS

Üye
yazılımla ilgili sorum: antivirüs prog. önerirmisiniz N73e.. bide bu prog.lar işe yarıyor mu?
donanımla ilgili sorum: kulaklık almak istiyorum N73e ama hiçbiyerde yok uyan, nerden bulabilirim? (var mı N73e uyan?)

waycell

Üye
yazılımla ilgili sorum: antivirüs prog. önerirmisiniz N73e.. bide bu prog.lar işe yarıyor mu?
donanımla ilgili sorum: kulaklık almak istiyorum N73e ama hiçbiyerde yok uyan, nerden bulabilirim? (var mı N73e uyan?)

n73 zaten yavaş bir telefon anti evet işe yarıyorlar ama ben gereksiz görüyorum ve teli kasar aşağıdaki sürümü kuarabilirsin

http://www.maxicep.com/s60-3rd-antivirus-guvenlik-korunma/kaspersky-9-3-69-turkce-tek-tikla-2049-kadar-lisans-415744.html

a
rtık eski çıkışlı kulaklık yok piyasada telefonculara bakarak bulabilirsin belki yada netten sipariş etmelisin biraz araştır arkadaşım

private call and sms guard for s60 3rd v3,20 v3,21 v5,10 bütün versiyonları denedim ama ikona tıkladığımda açılmıyor (( bazen bir kez açılıyor ama sonra tekrar yanıt vermez hale geliyor bu uygulamaya çok ihtiyacım var eski telimde ( e50 ) yıllardır sorunsuz kullandım yardım lütfennn tel model: nokia 6220 classic sürüm 6.110

Format atmalısın ya da uyg. Yöneticisi / seçenkler / ayarlar / yazılım yükleme -tümü /çevrim. Sert.kontrolu - kapalı / standard web adresi - boş bırak

s8n5r

Üye
n73'te telefon rehberindeki bir kişinin karşıdan gelen çağrıda rehbere kayıtlı olduğu halde ismi gözükmüyor. Bunun bi çözümü var mı.

waycell

Üye
n73'te telefon rehberindeki bir kişinin karşıdan gelen çağrıda rehbere kayıtlı olduğu halde ismi gözükmüyor. Bunun bi çözümü var mı.

aynı numara muhtemelen isimsiz olarakta kayıtlı olduğu için yapar

s8n5r

Üye
aynı numara muhtemelen isimsiz olarakta kayıtlı olduğu için yapar

hayır aynı numara farklı bi isimde ya da isimsiz olarak kayıtlı değil. Ismini değiştirip kayıt ettim yine bişey farketmedi. Sorun devam ediyor.

waycell

Üye
hayır aynı numara farklı bi isimde ya da isimsiz olarak kayıtlı değil. Ismini değiştirip kayıt ettim yine bişey farketmedi. Sorun devam ediyor.

valla arkadaşımaklıma başka çözüm gelmiyor genelde sorun iki defa kayıtlı olduğunda ortaya çıkar sen iyice kontrol et rehberi ben aynı şeyi savunuyorum hala

s8n5r

Üye
N73'te bedava mobil online türk kanalları izleyebilir miyim. Cepnet sınırsız internet paketi ve Vodafone kullanıyorum hat olarak.

waycell

Üye
N73'te bedava mobil online türk kanalları izleyebilir miyim. Cepnet sınırsız internet paketi ve Vodafone kullanıyorum hat olarak.

elbette izlersin sbp tv programı var fakat her kanal yok yada oviden her kanalı kurabilirsin

Hocam bende yurtdisindan gelme nokia e63 var,Isletim sistemini symbiandan annaya vs cevirebilir miyim? Ve de internetten videolari izleyebilmem icin ne yapmam gerekiyor?

amerty95

Üye
e55 cep telefonum var, bu sabaha kadar bir sorun yoktu, amcamın telefonuna su kaçtı ve telefonu lütfen sim kart takın hatası veriyordu, sim takılı olduğu halde, sonra acaba sorun onun SIMinde mi diye onun SIMini benim teelefona taktık hata vermedi, fakat daha sonra kendi simimi takınca tanımadı, şimdi ikimizinki de sim i tanımıyor, anlayacağınız ondaki hata bana da bulaştı, yardım edin

Format atmalısın ya da uyg. Yöneticisi / seçenkler / ayarlar / yazılım yükleme -tümü /çevrim. Sert.kontrolu - kapalı / standard web adresi - boş bırak

Ayarlar aynen bu şekilde üstad ama maalesef aynı hata devam ediyor telefona yeni format atmıştım (

erkam17

Üye
arkadaşlar 5230um var uzun mp3leri cepte dinlemek istiyorum onun için yürütme hızı ayarlanılabilen mp3 çalan bi progrm tavsiye edbilr misiniz?

waycell

Üye
Hocam bende yurtdisindan gelme nokia e63 var,Isletim sistemini symbiandan annaya vs cevirebilir miyim? Ve de internetten videolari izleyebilmem icin ne yapmam gerekiyor?

anna desteği yok malesef her videoyu değilde sadece you tube takileri seyretmen için flash lite desteği var diye biliyorum tele yapılacak ek herhangi bir yazılım yok malesef

----------Eklendi @ 15:23:00 ---------- Yazıldı @ 15:21:49 ----------

sana önerebileceğim tek şey format atmak yada servise gitmek

----------Eklendi @ 15:24:28 ---------- Yazıldı @ 15:23:00 ----------

arkadaşlar 5230um var uzun mp3leri cepte dinlemek istiyorum onun için yürütme hızı ayarlanılabilen mp3 çalan bi progrm tavsiye edbilr misiniz?

uzun mp3 leri bütün playelar oynatır ama yürütme hızını ayarlayan olduğunu hatırlayamıyorum

----------Eklendi @ 15:26:23 ---------- Yazıldı @ 15:24:28 ----------

Ayarlar aynen bu şekilde üstad ama maalesef aynı hata devam ediyor telefona yeni format atmıştım (

tele yeni format attıysan hafıza kartını çıkarıp tele yüklemeyi dene

nokia 6730 classic nasıl hackleyebilirim opda ya sertifika başvurusu yaptım ancak 1 aydır hiç bi gelişme yok başka bi yöntem bilen varsa yardım lütfen!!! n73 ümü hellocarbide ile hacklemiştim ancak bu telefonda işe yaramadı... şimdiden teşekkürler

Bazen kızmıyorum desem yalan olur. Arkadaş forumu zahmet edip şöyle bir gezdin mi acaba ? Yahu hangi destek bölümüne baksan bir yöntem var. Az araştırın arkadaş bu kadar da olmaz ki.

benim telefonum nokia c5-00 telefonumda bedava internet var ama giremiyorum webe tıklıyorum yer imlerinden birine tıkladığım an direk telefonun menüsüne geri dönüyor for
mat dışında başka birşeyler önerirmisin

waycell

Üye

muhtemelen formatlık bir durum ama istersen opera ve benzeri bir başka web browser kullanabilirsin