waycell
Üye
s60 v3 3rd editionlar neden butun telefonlari yavas calisiyor ?
peki neden yavas islemci koyuyorlar maliyetten olucagini sanmiyorum.heleki nokia gbi buyuk bir sirket icin ?bu sadece s60 v3 ile sınırlı değil symbian güzel bir işletim sistemi fakat nokianın yetersiz işlemci hızı ve ram koymasından dolayıdırki bütün telefonları kasar ve dolayısıyla yavaş çalışır.symbianda stabil çalışmasını istediğin telin işlemci hızı en az 600 mgh rami 256 mgb olmalıdır hal böyle iken androidde ise bu durum 800 mgh işlemci ve 512 mgb ramdir..tabi bu rakkamlar telin arka planda çalıştırdığı programlara göre değişkendir
peki neden yavas islemci koyuyorlar maliyetten olucagini sanmiyorum.heleki nokia gbi buyuk bir sirket icin ?
androide gecicem bu gidisle.youtubedn video aciyorum donuyor.rest cekiyorum.hic biseyi kaldirmiyor bunun oyunu muzigi olmiycakmi mal nokia :S
multi touch ekranlarında kötü bir tarafı var ekran içersinde sürekli enerji akımı olmasından dolayı batarya ömrü çok uzun olmuyor çok kurcalarsan bir gün az kurcalarım dersen 2-3 gün gidiryor.ben n8.samsung 7330.samsung galaxy ace 5830. aldım ve sattım isteklerimi karşılamadı enson lg optimus black vardı sahibinden.com dan 650 ye almıştım 1ghz flash destekli işlemci 512 mgb ram çok stabil bir telefon ama şarz mevzusu yüzünden onuda sattım şimdi samsung i8320 aldım onu inceliyorum spot telefon limo işletim sistemli eksikleri var ama bende zoru seviyorum.lg yi tavsiye ederim
teşekkurler.16 eylülde bim e gelicek olan LG optimus Me yi alıyorum güzel telefon hoşuma gitti.sırf androidli oldugu ıcın acısı cıkarım su nokianın
kardeşim ben tele format attım hafıza kartında ki temalar uyg. yöneticisinde görünmüyor nasıl silerim bide format attıktan sonra silinen orjinal programları nasıl geri yüklerim..
s.a kolay gelsin bende e71 var daha önceden telefonumdan vodafone internet aracılığla youtube a girip video izleyebiliyordum ama ne olduysa artık telefonumdaki internetten izleyemiyorum sadece wireless ile bağlandığımda açıyor videoları bunun sebebi ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..
Ben e72 kullanıcılarından bırıyım artık cılekes mı dıelım ne dıelım anlaıdm telefon goruntu ıtıbaryle gercekten lafım yok buna..ama ıcerık desen bılmıorum ben pek memnun kalamadım telden ..esımle aldıgımz bu ıkı tel ılk aldıgımzda seste sorun vardı dogru duzgun acık alanda konusamıoduk ses bı anda dusuodu sankı tel hıc cekmıomus gbı sebeke sorunu olarak dusunduk ama cekıo telefon..hadı dedık degstrelım nokıa bıze yenı tel gonderdı nasıl olduysa artık bı sorun yok dedı ısrarcı olunca degstrdıler..hadı onlarda geldı dıelım artık sorunla karsılasmayız dedık ne mumkun gene aynı sorun devam edıo..sız dostlardan rıca bu ses sorunuyla (acık alanda konusurken ses bı anda dusmesı tel cekmıomus gbı olması karsı tarafın dıger tarafı bı sure duymaması) gbı durumla karsılasan arkadasımz varmı?varsa bunu nasıl cozu bu konuda yardımınızı rıca edıyorum..saygılarımla...
Merhaba ben c5-00 kullanıcısıyım.hellox2.11 ile hackledim rom patcher yükledim fakat rom patcheri acınca sys/bin/patcher ldd not found yazısı cıktı.telefonu formatladım kaldırıp yeniden denedim ama nafile cözümünü bir türlü bulamadım yardımcı olursanız çok minnattar olurum şimdiden teşekkürler.
Sertifikayı nokiateace den aldım helloxun altındaki rompatcherde sertifika hatası verdi yarın başka sürümleri deniyecem inşallah olur yardım icin teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?