spirit crusher
Üye
Arkadaş sim
kartındaki mesajlar dolu 1 2 tanesini sil geçer neticeyi de bildir.
Secili Baglantıların gıtmış tekarardan tercıh etmelisin
--------------- Ekleme ---------------
ilgin için teşekkürler
bağlantı türünü kastediyorsunuz sanırım, ama mesela radyoda seçiyorum modemimim ismini yapıyorum ama her radyoda ekranda ikon dönüp dönüp yükleniyor yazıyor ama istasyona bağlanamadı hatası veriyor, spb tvde de kanala tıklıyorum reklam olan ekran çıkıyor ama kanal açılmadan kanal listesine geri dönüyor, real playerda modemim yapıyorum seçiliği olmuyor, default yapıyorum sorsun diye yine youtube dan yada başka yerden video açıp real playeri yönlendirdiği zaman açmıyor videoları, nasıl düzeltmem gerektiğini biraz daha açık anlatırsanız çok sevinirim
Teşekkürler
kardes youtubeden video izledigim zaan realden acio nasl coreden izlicem???
arkadaşım selam lar sorunum e72 cihazımı update yaptım üst wersiyona v53.01 tabi ingilizceydi türkce versiyonuda en son v31.23 var şimdi geri türkce yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim
Merhabalar arkadaşlar. Nokia E72 kullanıcısıyım. Çoğu kişide olduğu gibi son yazılım sürümüyle alakalı sorunları bende yaşadım. Sizlere asıl sorum telefonum için kullanabileceğim bir facebook uygulaması yok mu? Forumun altını üstüne getirdim denediğim bir iki uygulama sorunlu çıktı. Telefonu aldığımda içinde çıkan facebook yer işaretinide sildim tekrar geri yükleyemiyorum.
Ustat sımdı benım n73war bunu satıp yenı bır telefon almak ıstıyorum e63 alma e71al dıorlar e71kullanda 100daha wer e72al dıo kafam karıstı bana ne farkları war sölermısın 30 sayfa oku oku bıtmıor 13den sonra dırek sona geldım k.bkma
Benim N73 ME telim var ve herhangi bir şey yüklemeye çalıştığımda "dosya bozuk" hatası variyor bunu cevaplayabilir misin hocam?
E63 e msn yükleyemiyorum birtürlü desteklemmiyormuş,yardımcı olabilir misin
e71 ile e72 arasında işlemci farkı war daha hızlı 600mhz işlemci var e72 de vede cok hızlı 5mpix kamerası optik yon tusu var normal de var (black berry yon tusu gibi) 4gb hafıza kartı veriyor vede daha güzel tasarımı var ayrıyetten güç tasaarruf modu warr ona aldıgın zaman 3-4 gün kullanım giderr
hocam e63 te resimleri tam ekran olarak duvar kağıdı yapamazmıyız
E71 serfitika sorunu var.yardım edebilirmisiniz?
Merhaba Nokia E63 Model bir telefonum var sertifika tarihi eski uyarısı verıyor ancak ben opda dan guncelleştırmek ıstedım ama dosyayı yukle dedıgımde bunuda bır uygulama olarak gordugu ıcın serıfıka tarıhı eskı deyıp yuklemıyor nasıl yukleyebılırım acaba?
Merhaba hocam. arkadarşım yeni e72 aldı, henüz 2 ay oldu.
dün uzaktan telefonu kilitleme özelliğini aktive etmek için parola oluşturduk ' 22222' mesaj attık telefonu kilitledi. kilit kodu ile ekranı geri açtık.
sonra kilit kodunu değiştirmeye menüye gitik, değiştirdik. telefon kilitlendi ardından restart bastı, fabrika ayarlarına geri dönüp tüm içindeki bilgileri sildi yok etti..
..
uzaktan kilitleme parolasınıda değiştir dediğimizde ' 22222' yenisini kabul etmiyor çünkü eskisi yanlış diyor.
fakat doğru; lakin kontrol için tekrar mesaj atttığımızda telefonu kilitliyor.
telefon versiyonunu güncellemek sorunu çözer mi.* Sorunu ne olabilr?
teşekkürler
S.a. Dostum.öncelikle yardımcı olma arzundandan dolayı teşekkür ederim.Bir sıkıntım var eğer yardımcı olabilirsen sevinirim aksi taktirde allah razı olsun.
E71'e Nokia Software updater ile güncelleme yaptım ve gördüğüm kadarıyla 2 problem oluştu.
1.internete baplanamıyorum ki çok önemli benim için,ne vodafondan bağlanabiliyorum ne de wireless'dan bağlanabiliyorum.herşeyi denedim,ama bilgim yetmedi.bu arada bağlanmak istediğimde The wirelesslan is already active.close an try again diyor.halbuki o anda internet kullanmıyorum.
2.Telefon ekranında batarya ömrünü gösteren çubuğun altında yıldıza benzer bir şekilde yanındada kilit var ki önceden yoktu böle birşey(ekranın arka planında hiç bir program açık değil)
Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Teşekkürler...!
Samsung Omnia i8910 Telefonum var program konusunda çok eksıiğim var bu telefon için neler önerebilirsiniz çok yavan durumda telefon...
Arkadaşlar Bilmiyorum Aynı Sorunu Her e72 kullanıcısı yaşıyormu ama çok garip bi sorun mesaj yazarken klavyedeki sayı tuşlarının bulndugu harfler çok yavaş işliyor diğerleri gayet hızlı fakat 1234567890 tuşlarının üzerindeki harflere bastıgımda telefon yavaş işliyor veya e tuşndn sonra hemen r tuşna basarsn r tuşu işleve girmiyor biraz bekleyip basmak gerekiyor garip bi sorun dediğim gibi bilginiz varsa bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum format attım versiyonum son sürüm ama bunlardan fayda göremedim teşekkür ederim şimdiden
Merhaba benim telefonum e63 daha alalı 2 gün oldu sorunum şu
1)Q klavye üzerinde y tuşuna bastığımda z çıkıyor , z ye bastığımda da y çıkıyor bunu çözümü var mıdır
2)telefona uygun temelar buluyorum yüklemeye çalışıyorum ama 'sertifika hatası' felan filan diyor bunun nedeni nedir yoksa ben mi uygun olan temaları bulamıyorum
yardımcı olursanız çok memnun olurum
Merhaba hocam ben e63 telefonuma varmisin yokmusunu bir turlu calistiramadim yarismaci ismi yaz diyor ama yazamiyorum...sende calisan bir linki varsa yolla ltf...
Ustat sımdı benım n73war bunu satıp yenı bır telefon almak ıstıyorum e63 alma e71al dıorlar e71kullanda 100daha wer e72al dıo kafam karıstı bana ne farkları war sölermısın 30 sayfa oku oku bıtmıor 13den sonra dırek sona geldım k.bkma
meraba benim e72 telefonumda traveler denen bi program var ve bu sürekli benden tl gitmesine sebep oluyo.bu programı silmenin veta kapatmanın bir yolu varmı?
Merhaba, ne olur yardımcı olun! Nokia beyaz E72 telefonumda versiyon güncellemesi yaptım ve versiyonu 53.1' e yükselttim. Fakat dili İngilizce'ye döndü. Eski versiyona da geri dönersem telefonu kilitleyeceğimi biliyorum. Bu konularda biraz acemiyim lütfen yardımcı olun. Dili Türkçe nasıl yaparım? Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?