Symbian ^4 diye bişey olmayacak | Nokiada büyük gelişmeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokia nın yaptığı basın açıklamasında 2011 de büyük değişliklerin olacağını duymuştum
buna symbian 5 te dahil mi
herhangi bir bilginiz varsa açıklama yaparsanız çok sevinirim

Symbian 5? Hem de 2011de?
2011'de çıksa çıksa 4 çıkar arkadaşım 5i nerden çıkardın sen

yahu s^3 ü daha yeni çıkardılar bunun üzerine aniden s^4 ü çıkarırlarsa s^3 kullanıcıları şak diye ortada kalır.bide ne gereği varki arkadaş o kadar insan hayal kırıklığına uğrar.Tabi o kadar nokia kullanan insan hayal kırıklığına uğrayınca doğal olarak nokia da kullanıcı azlığından hayal kırıklığına uğrayacaktır.çünkü kullanıcılar s^4 lü nokiayaya heves etseler bile içlerinde ya nokia s^5 i çıkarırsa korkusu olacak.Bundan dolayı bildiğimiz nokia tahtalı köyü boylar...

3 dedik 4 oldu 5 oldu hadi benden de1 gelsin symbian 6 yoldaymış millet

kardeşim emeğine sağlık buda çevirisi

9 Kasım 2010
Maxicep.com - Symbian ^ 4 diye bişey olmayacak | Nokiada Büyük gelişmeler. Nokia Başkan Yardımcısı Jo Harlow Amsterdam'da bir röportajda şunları söyledi:

"En büyük tehdit ve büyük fırsat Symbian taze ve ilginç tutmak için bizim yetenek"
"Geçmişte bir cihaz satın varsa, bir veya iki yazılım güncelleştirmelerini ... .. Artık daha sık ve daha fazla yazılım güncelleştirmelerini sağlamak için başlayacak var. Görsel olarak, "tüketici taze ve yeni için cihazın Tecrübeyle tutmak için, bazı önemli güncellemeleri çıktığını göreceksin

Erken kullanıcı yorumlarına dayanarak 50'den fazla değişiklik önümüzdeki yılın başlarında kullanıcıları için dışarı rulo planlanmaktadır.

Bu çok ilginç! Burada Nokia CTO Rich Green duyurmaktan buydu:

"Next Nokia onlardan Symbian ^ 4 daha fazla konuşmak işitme olmayacağını açıkladı Symbian ^ 4 için planlanan iyileştirmeler en kısa sürede hazır olduklarında tanıtılacaktır. - Böylece yerine büyük bir sürüm, o gidiyor mevcut platformlar için yinelemeli güncellemeleri bir dizi daha fazla olması.

O artık bir Nokia cihazı satın alırsanız, hazır olmak için yeni arayüzü, tüm parçalar için beklemek zorunda olmayacak ve er bazıları almak mümkün olacak demektir. Artı artık Symbian ^ 4 yükseltme almıyorum bazı cihazlar hiçbir riski yoktur. "

Bu N8 sahipleri için mükemmel bir haber. güncellendikten sonra yayıyoruz başlar. Eventualy, N8 bir firmware Symbian ^ 4 olana eşit olacaktır varsayalım

TheORCUN

Üye
Gençlik Nokia N18-00 S^44 olacakmış ? 2012'yi sabırsızlıkla bekliyorum

Shadow*

Üye

Burada adam Symbian^4 için planlanmış gelişmeler hazır olduğunda tanıtılacak diyor sen nasıl olmaz dedin ben de onu anlamadım. Bence sen biraz yanlış çevirmişsin aklında bunu Burada Symbian^4'ün çıkacağından bahseden bir yorum var.

^3 ü güncellemeler falan filanla ^4 yapacaklar, yanı yenı bir işletim sistemi olmayacak, tabi nokia win7 ye geçiş yapıyorsada bu ne kadar dogru veya yaparlar mı bilmiyoruz

yaw s60 v3 , s60 v2 falandioduk önceden şimdide symbian^3 symbian^4 dicez anladığım kadarıyla

büyük bir ihtimal wp7 e geçiş yapabilirler

suat1111

Üye
merak edenler baka bilir vin7li nokia

yeter artık android işletim sistemine geçsin...

AAYYNNEENN Symbian dan çıksın artık böle adam akıllı herşeyi 4x4 bir tel yapsın.şu özellik şu telefondan üstün olmasın her telefondan üstün olsun biz nokiada bunu bekliyoruz.. işletim sistemide android olsun tamam.... O kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...