Symbian^3 Tema Arşivi { Sürekli Yenileri Eklenecek } [Son Güncelleme 05.01.2012 ]

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Gold&Black S^3 By Khawar

Ekli dosyalar

Tepkiler: Last-Trump, fenoktaye ve 'Şeref'

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
G+ by mowmo

Boyutunun küçük olduğuna bakmayın nasıl yapmışlar bilmiyorum ama içeriğine baktım siscontents la herşeyi yerli yerinde önizlemesi temadan büyük

Ekli dosyalar

Tepkiler: CanKartaL ve 'Şeref'

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[h=2]Glass X-Orange by Techlysis[/h]

Ekli dosyalar

Tepkiler: samurai jack65 ve 'Şeref'

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
​Glowing Blue By Mahendra Chopra

Ekli dosyalar

Tepkiler: BoZKuRTaLBay ve 'Şeref'

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Metallic Bones by Lao-Stia

Ekli dosyalar

Tepkiler: samurai jack65, thetwothrones ve 'Şeref'

mezoart

Üye
itheme 2diğerinden farkı arka fon koyu renkte.
Gösterdiğin çaba ve emekten dolayı çok teşekkürler.Daha şimdiden hatırı sayılır derecede tema ekledin.Paylaşman çok güzel.Katkıda bulunmalı bence tüm arkadaşlar bu konuya.Tekrar teşekkürler dostum... (:

Tepkiler: mesut1979 ve najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim yorumun için ben teşekkür ederim. hepsi mükemmel olmayabilir. Umarım içlerinde beğendikleriniz olur. Ben her tarz bulduğum temayı paylaşıyorum kimin neyi beğeneceği pek belli olmuyor.

Tepkiler: serotonin, 'Şeref' ve mesut1979

mezoart

Üye
rica ederim yorumun için ben teşekkür ederim. hepsi mükemmel olmayabilir. Umarım içlerinde beğendikleriniz olur. Ben her tarz bulduğum temayı paylaşıyorum kimin neyi beğeneceği pek belli olmuyor.
Çeşitlilik ve farklı olmaları yeterli.Herkes farklı bir şey beğenebilir.Ayrıca temalara kendi yorumlarınıda katarsan daha farklı gözle bakabilir insanlar.Bir malzemeyi pazarlarken dil dökmek gibi... Bu arada üzülerek söylüyorum eklediğin itheme temasında arka fon aynı diğeriyle, mavi renkte.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
olabilir kardeş ben önizlemeden yola çıkarak açıklama yapmıştım paylaştığım herşeyi kendi telime yükleyerek denersem benim tel resmen uçar yükle kaldır yükle kaldır mahvolur tel bence, o yüzden denemeden paylaşıyorum bazen ufak tefek hatalar olabilir bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Tepkiler: serotonin