Symbian^3 Oyun Save Dosyaları [DeVaMLı GünCelleNeCeKTir...] 19.05.2013

Konu Sahibi

olum eternal süper lan assassins i bende bitiriyodum flash attım bende

- - - Eklendi - - -

adınıda görmemiştim taha ymış

evet ismim o avatarı bitirmistim zaten geriye dönüp eski bölümleri oynama şansın yoktu eternal hç hosuma qitmedi diyebilirim sırayla atış yapıyosun onu sevmiyorum ASSAINSDE Bİ ORDUYA DALARIM OLUM ne diyonki :

- - - Eklendi - - -

2 YENİ SAVE EKLENDİ

Bu yeni eklenenler fena değilmiş

Reis daha yeni flash attım gitti hepsi spiderman falan vardı

jdmsaint

Üye
eternal legacy bitiren yokmu

O kadar oyun varda oynamıyorum pes ve transformers i çok oynuyorum transformers i bitirebilirim belki

Konu Sahibi
eternal legacy bitiren yokmu

o baya zor ve sıkıcı dostum

- - - Eklendi - - -

O kadar oyun varda oynamıyorum pes ve transformers i çok oynuyorum transformers i bitirebilirim belki

transformusu oynamış son bölümünde takılmıştım bi türlü qecememistim ama galiba eski bölùmlerini oynama yeri sanırım
reis bide yardım dosyaların içinde boğuldum bazı save dosyası buldum ama neye ait olduğu belli değl bunları bulmanın kolay bi yöntemi yokmu?

Sis editör le açıp uid koduna bakacan bazılarının save dosyasını bulamadım klasörleri boş gözüküyor

Konu Sahibi
zor bulursun koskoca maxicepte yok baska yerlerde bulursan bizide haber et dostum

Sis editörü aç sonra fragger i aç sonra orda paketin uid kodu var uid=private klasörü genelde save ler c/privatede olur ordan alabilirsin

Konu Sahibi
Sis editörü aç sonra fragger i aç sonra orda paketin uid kodu var uid=private klasörü genelde save ler c/privatede olur ordan alabilirsin

fragger in sisini parçalayıncamı uid kodu çıkacak?

- - - Eklendi - - -

DENEDİM PARÇALAMIYOR BU SİSİ 1 DK BEKLİYORUM TAM SONUNA GELİYO "SIS EDITOR:HAFIZA DOLU.BAZI UYGULAMALARI KAPATIN VEYA TEKRAR DENEYİN"
DİYE HATA VERİYO TELENU YENİDEN BASLATIP YÖNETİCİYLE BÜTÜN UYGULAMALARI KAPATTIM YİNE OLMADI KÜCÜK SİSLERİ HEMEN AÇIYO DENEDİM NE YAPACAĞZ REIS

- - - Eklendi - - -

BULDUM BULDUM REİS 200424CD ama içinde bi ton dosya var ve .dat uzantılı dosya yok bunun savesi nasıl acaba?

İşte benimde anlamadığım yer orası .sav da yok dimi

- - - Eklendi - - -

.bak ta yok

- - - Eklendi - - -

Reis bide save ler c/privatede oluyor sen oddball ın savesini falan nerden aldın

Konu Sahibi
İşte benimde anlamadığım yer orası .sav da yok dimi

- - - Eklendi - - -

.bak ta yok

- - - Eklendi - - -

Reis bide save ler c/privatede oluyor sen oddball ın savesini falan nerden aldın

odballı e'den aldım c ye baktım boş nasıl yapacağz

Bilmiyorum ki dungeon falan c de evet bende de çoğu boş

adam akıllı oyunların savelerini de koyar misin?