s_uzun Üye ahmetc503' Alıntı: anna ikonlusu yaptım ama nasıl paylaşcam ? Genişletmek için tıkla ... anna ikonlusu forumda mevcut
ahmetc503' Alıntı: anna ikonlusu yaptım ama nasıl paylaşcam ? Genişletmek için tıkla ... anna ikonlusu forumda mevcut
'Şeref' Emekli Yönetici Konu Sahibi ahmetc503' Alıntı: anna ikonlusu yaptım ama nasıl paylaşcam ? Genişletmek için tıkla ... Anna iconlusu mevcut ancak başka paylaşım yapmak isterseniz bu konudan yardım alabilirsniz http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-kullanma-kilavuzu-maxi_sss--sorulan-sorular-252574.html
ahmetc503' Alıntı: anna ikonlusu yaptım ama nasıl paylaşcam ? Genişletmek için tıkla ... Anna iconlusu mevcut ancak başka paylaşım yapmak isterseniz bu konudan yardım alabilirsniz http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-kullanma-kilavuzu-maxi_sss--sorulan-sorular-252574.html
emin120 Üye Kardeş ben indirdim C5-03 e kurdum 2 dosya var hepsini yükledim ama ikonlar değişmedi dosyanın tekinde icon dosyası oldugu yazıyor ama yükleyince ikonlar aynı ha bu arada tema mükemmel Ellerine sağlık ----------Eklendi @ 12:40:40 ---------- Yazıldı @ 12:38:38 ---------- Ha birde Duvar Kağıdı resminde symbian 3 hacked diyor onu kaldırırsan iyi olur cunku hos durmuyor tam operator yazısıyla iç içe giriyor
Kardeş ben indirdim C5-03 e kurdum 2 dosya var hepsini yükledim ama ikonlar değişmedi dosyanın tekinde icon dosyası oldugu yazıyor ama yükleyince ikonlar aynı ha bu arada tema mükemmel Ellerine sağlık ----------Eklendi @ 12:40:40 ---------- Yazıldı @ 12:38:38 ---------- Ha birde Duvar Kağıdı resminde symbian 3 hacked diyor onu kaldırırsan iyi olur cunku hos durmuyor tam operator yazısıyla iç içe giriyor
roni1907 Üye tema çok güzel ve hiç kasmıyo emeğinize sağlık böle güzel kasmayan temalar pek bulunmuyo
emirberkcelik Üye iide beyler değişen nedir yaa çok komiksiniz yaaa sadece arka plan wallpaper farklı bana biri farkı anlatsın ne olur
iide beyler değişen nedir yaa çok komiksiniz yaaa sadece arka plan wallpaper farklı bana biri farkı anlatsın ne olur