'Şeref' Emekli Yönetici Konu Sahibi bthn_997' Alıntı: çok güzel yaa elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... iyi günlerde kullan
'Şeref' Emekli Yönetici Konu Sahibi aspıre' Alıntı: cepten giriyorumda rica etsem .sis olarak ekleyebilirmisin Genişletmek için tıkla ... Sis dosyasını Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirsiniz, ayrıca rar/zip uzantılı dosyaları Xplore ile telefondan açabilirsiniz, ''Buradaki konuda bulabilirsiniz'' Altarnatif olarak Winrar programıylada olabilir ''İlgili konu''
aspıre' Alıntı: cepten giriyorumda rica etsem .sis olarak ekleyebilirmisin Genişletmek için tıkla ... Sis dosyasını Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirsiniz, ayrıca rar/zip uzantılı dosyaları Xplore ile telefondan açabilirsiniz, ''Buradaki konuda bulabilirsiniz'' Altarnatif olarak Winrar programıylada olabilir ''İlgili konu''
'Şeref' Emekli Yönetici Konu Sahibi RoyaLChiLD' Alıntı: Teşekürler tek eksiği ev ekranı widgetlerine arkaplan koymuyor. Genişletmek için tıkla ... Eksik değil, temanın en güzel özelliği, buyüzden adı symbian^3
RoyaLChiLD' Alıntı: Teşekürler tek eksiği ev ekranı widgetlerine arkaplan koymuyor. Genişletmek için tıkla ... Eksik değil, temanın en güzel özelliği, buyüzden adı symbian^3
mamix74 Üye ya bu temada farklı ne var biri bana anlatsın merak ettim indirdim paylaşan arkadasın emeğine sağlık ama ben hic bi ekstra göremedim:-(
ya bu temada farklı ne var biri bana anlatsın merak ettim indirdim paylaşan arkadasın emeğine sağlık ama ben hic bi ekstra göremedim:-(