infazcı-konan
Üye
Temalar/genel e tıkla ve telefonun sağında buton var ona tıkla sonrantema efektleri yazar tıkla ona sonra kapalıyı seç.Bazı uygulamalar sertfika hatası veriyor demişsin onun için telefonu hacklemen gerek o zaman sertfika hatası gelmez hack:SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCep whats ap gibi bazı uygulamalar telefonu açınca ekrana gelebilir.NETQUİN antivirüs programını eklermisin onu göremedim konuda
-bende f secure virüs programı var onu silmem lazım herhalde gerçi bir işime yaramadı aktivisyon istiyordu teres
-açılışta çalışan programları nasıl engellerim misal whats up hep açılıyor
Ayarlar/Temalar/Genel/Seçenekler/Tema efektleri
808,de böyle bir seçenek yok
Ayarlar/Temalar/Genel/tema indir yada temayı seçme seçeneği vardır bilginize
ayrıca temalarda 3 seçenek var içine girince genel-ekran görüntüsü-arama görüntüsü
not:TEST EDİLEN TELEFONLAR tarafına nokia 808,ide ekleyebilirsin
not2:bu programları telefonun hafızasına yüklüyoruz değilmi? (e-depo hafızası)
not3:MOBİLE CLENER,RAMblow Pro,web browser sertivika hatası verdi bilgine.
Bende zar zor hacklemiştim o kadar çok kızışmıştım ki muhammed kardeşim sayesinde işlemi tamamen tamamladım SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCeptamam hackleyecegim hangi hack\i tavsiye edersiniz
İşte şimdi olmuş kardeş,10 yöntem daha
Eklicemyeni yöntemler falan eklendimi yada eklenecekmi acaba?
Şu an hazırlıyorumtamam bekliyoruz
EKLEDİM BİR BAKtamam bekliyoruz
Yedekleme ne alaka kardeş anlamadımda ?Kardeş yedeklemeyi de ekle konuya. Menü --> Dosyalar --> Yedekleme ve geri yükleme --> Sağ alt köşeden options tuşuna basıldıktan sonra Şimdi yedekle yazısına dokunulduktan sonra bir dk. bekleyin. Bende en az telefon hafızası 4 MB artmıştı.
Ben de anlamadım ama dene istersen bende gerçekten de işe yarıyor.Yedekleme ne alaka kardeş anlamadımda ?
O zaman telwdondan bir şey siliniyormu yedekleyince ?Ben de anlamadım ama dene istersen bende gerçekten de işe yarıyor.
Hayır yaa sadece hafıza kartı üzerinde yedek oluşturuyor ve nasıl oluyorsa bir şey silinmeden C hafızası üzerinde hafıza artıyor.O zaman telwdondan bir şey siliniyormu yedekleyince ?
Hafıza kartım yokHayır yaa sadece hafıza kartı üzerinde yedek oluşturuyor ve nasıl oluyorsa bir şey silinmeden C hafızası üzerinde hafıza artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?