Syambian^3 Hızlandırma 2014 *GÜNCELLENDİ* 23 Yöntem

NETQUİN antivirüs programını eklermisin onu göremedim konuda
-bende f secure virüs programı var onu silmem lazım herhalde gerçi bir işime yaramadı aktivisyon istiyordu teres
-açılışta çalışan programları nasıl engellerim misal whats up hep açılıyor

Ayarlar/Temalar/Genel/Seçenekler/Tema efektleri
808,de böyle bir seçenek yok
Ayarlar/Temalar/Genel/tema indir yada temayı seçme seçeneği vardır bilginize

ayrıca temalarda 3 seçenek var içine girince genel-ekran görüntüsü-arama görüntüsü

not:TEST EDİLEN TELEFONLAR tarafına nokia 808,ide ekleyebilirsin
not2:bu programları telefonun hafızasına yüklüyoruz değilmi? (e-depo hafızası)
not3:MOBİLE CLENER,RAMblow Pro,web browser sertivika hatası verdi bilgine.

Son düzenleme:

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Temalar/genel e tıkla ve telefonun sağında buton var ona tıkla sonrantema efektleri yazar tıkla ona sonra kapalıyı seç.Bazı uygulamalar sertfika hatası veriyor demişsin onun için telefonu hacklemen gerek o zaman sertfika hatası gelmez hack:SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCep whats ap gibi bazı uygulamalar telefonu açınca ekrana gelebilir.
Ve f secure antivirüs programını sil çünkü lisans istiyor paralı demo netquin i yükle o her zaman telefonu korur ve antivürüs programı olarak sana D.Web i öneririm ve netquin linkini yükliyeceğim konuya ...R

Tepkiler: Symbianizer
tamam netquini bekliyorum ama full olmalı demo memo olmayacak kardeş birde onunla uğraşmayalım lisans,misans uzun işler

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
10 yöntem daha

tamam hackleyecegim hangi hack\i tavsiye edersiniz

Jan

Üye
Remzi cim kolay gelsin emeğine sağlık canım kardeşim Ya iyi hoşta bu kadar şey yaparsak telefonu hızlandırmak için e biz yavaşlıcaz yaa bunlara değil de daha başka yeni şeylere kafa yorsan bence daha iyi olur benim tel c6 01 gayet güzel hızlı 8gb hafıza kartım olduğu için diye biliyorum şimdi de sen diceksinki e herkezde 8 gb hafıza kartımı var e alsınlar hiiiç sıkıntı kalmaz .. Böyle yeni olağan dışı şeyler paylaş alnından öpim seni hadi kolaygelsin..

Tepkiler: Symbianizer ve Darqos
yeni yöntemler falan eklendimi yada eklenecekmi acaba?

ok bakıyorum dostum sağol forumdaş

Tepkiler: Darqos
Kardeş yedeklemeyi de ekle konuya. Menü --> Dosyalar --> Yedekleme ve geri yükleme --> Sağ alt köşeden options tuşuna basıldıktan sonra Şimdi yedekle yazısına dokunulduktan sonra bir dk. bekleyin. Bende en az telefon hafızası 4 MB artmıştı.

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Yedekleme ne alaka kardeş anlamadımda ?

Kardeş senin olmaması başkalarında da olmadığı anlamına gelmez sen konuya eklee.