Sx1 ön Kapak Açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sx1 ön Kapak Açma
arkadaşlar garip gelebilir ama ne zmandır kullanıorum sx1 i fakat ön kapağı(ekranın olduğu kısım) çıkaramadım da nasıl çıkaracam çekerek çıkarmaya çalıştım zorlanıo yardım pls

benim bildiğim ön kapak çıkmıyodu ama teknik servisler çıkarır tabiki ne yapçan çıkarıp ön kapağı zaten hassas telefon

arka kapağı çıkarınca vidalar görünüyor. o vidaları çıkarabilmek için özel tornavidası lazım. anca serviste bulunur bu tornavidalardan.

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(aleminefendisi &#064; Feb 8 2006, 07&#58;38 PM) [post=274845]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> arkadaşlar garip gelebilir ama ne zmandır kullanıorum sx1 i fakat ön kapağı(ekranın olduğu kısım) çıkaramadım da nasıl çıkaracam çekerek çıkarmaya çalıştım zorlanıo yardım pls
[/b][/quote]

zorla olmaz o iş 4 adet vidayı söktükten sonra üst yanlarda 2 şer en üstte de 1 adet tırnak var.vidaları söktükten sonra parmağınla aralayarak bu tırnakları kasadan ayır.ön kapağın ellerinde artık

<div class='quotetop'>(aleminefendisi &#064; Feb 8 2006, 10&#58;02 PM) [post=274945]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abi o zman garanti gidio dimi
[/b][/quote]
evet

sağdan soldan bir şeylerle açmak için zorlama dikkatli bakarsan 2 ve 5 sağda ise 7 ve kare nin altında hafif aralayınca tırnaklar gözüküyor onları bastır zorlamadan açarsın genelde ilk açmalarda iz bırakıla biliyor ama dediğim yerlerden aç daha rahat olr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...