SX1 Linux

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cinowski

Üye
    Konu Sahibi
SX1 Linux
arkadaslar geçen bi rus sitesinde dolanırken bi fw gördüm. "sx1 linux" diye. çok hoşuma gitti. bundan daha ayrıntılı bilgi weremiicem çünkü site rusça. aslında indiricektim ama dili rusça olduğunu görünce wazgeçtim. ingilizce we ya türkçesini bulabilir misiniz? (arkadaşlar aman tema desteği olsun yoksa kimsenin işine yaramaz )

cinowski. Bu olay yaklaşık 8 aydır tüm SX1'cilerin gündeminde. Kısaca özetlemek gerekirse, Linux yazılımı, hafıza kartın üzerinden çalışıyor. Fakat öncelikle hafıza kartını uygun şekilde biçimlendirmek ve bölümlendirmek gerekiyor. Linux işletim sistemli SX1'in Bluetooth kullanamadığı, bu sorun üzerinde çalışıldığı şeklinde haberler de var. Türkiye'de yanılmıyorsam Linux işletim sistemini telefonlarına kuranların sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Ama yine de SX1 için çok büyük bir atılım olduğu kesin. Bu arada telefonundan Symbian işletim sistemi silinmeyecek merak etme. Sx1'den başka iki işletim sistemini üzerinde barındıran başka bir telefon yok dünyada. Sx1 bu alanda da rakipsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...