n000k
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaten yazımdada belirttim.. türkçe desteklemiyor.. bu zetalar desteklemiyor .. kurtuluş abi omegaa yı sunmuştu o destekliyormu bilmiyorum yalnız..Bu türkçe karakterler için uyumsuz zamanında denemiştim
evetzeta 2 güzelmiş
türkçe desteklemiyor.. yazımda belirttim.. ingilizce klavyede çalışıyor..[>>ELECKTRA<<];4552375' Alıntı:türkçede sorun mu var open turkish failed diyo
rica ederimteşekkürler
eyvallah kardeşimsagolasn dostum
rica ederim
evet soruyor..normal swype den bir farkı yok.. sadece klavye görünümleri farklıöncelikle teşekkürler peki diğer swype lardaki gibi herkelimeyi yazdıktan sonra sözlüğe kaydedilsinmi diye soruyor mu ?
güle güle kullanın
Bence de dostum bu kaydetme işi beni de sinirimi bozuyor.Bir de şu çizgiyi yok edemez miyiz?Ben bazen elimi kaydırıyom 2 3 harf birden yazıyıoraslında forumda mutlaka yazılım işlerinden anlayan üyeler vardır acaba x-plore yada benzeri bir uygulama ile bu swype yazılımına müdahale etmek mümkün mü ? mutlaka her kelimeden sonra sözlüğe kaydetme özelliği hakkında bir satır vardır o silinse bir daha sormazandroidde root explorer ile yapardım güzel de olurdu .. mümkün mü ?
mediafire da hiçbir sorun yok dostum, şimdi kontrol ettim.. başka nereye yükleyeyimki? şuan için beleş yükleme veren bi bu yer var.. ve linkler uzun süre duruyor site içerisinde..mediafirede sorun var başka siteye yükleyebilir misiniz ?
keşke çıksaZetaların türkçe desteği çıkmayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?