SwipeUnlock Türkçe - Reklamsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
SwipeUnlock Türkçe - Reklamsız
MeeGo OS-style phone lock screen. In order to unlock move a finger horizontally or vertically on the screen. Information on missed events is showed. You can manage the built-in player from the lock screen Install a bit of MeeGo on your phone!

Ekli dosyalar

Tepkiler: DenizhaNq, doctorrr ve Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler ekran görüntüsü olsa daha iyi olurdu...

Tepkiler: BlackCurse01

Febris

Üye
Şimdi deniyorum sağol Madness

Konu Sahibi
selfsigneddir.

---------- Eklendi @ 20:30:57 ---------- Yazıldı @ 20:30:23 ----------

ekran görüntüsü alamadım birisi koyarsa iyi olur.

akinorta

Üye
Tam türkçe olması için ben de bir şeyler yaptım denedikten sonra yorumunuzu belirtirseniz sevinirim. Eğer olmazsa farklı bir yol deneyeceğim.
Link:

dostum harikasın inşallah çalışır

bunun reklamlısı nasıl oluyor ki

Konu Sahibi
popda reklamları kaldırıldı.

n000k

Üye
popda reklamları kaldırıldı.
madness kardeşim bu swipe unlock u kullanırken saat geri kalıyor yani şöyleki.. misal veriyorum tuş kilidine aldın teli sonra 5-10 dk ellemiyorsun teli ve tuş kilidini kaldırıp saate baktığım zaman en son saat kaçta tel tuş kilidine geçtiyse o saatte kalıyor ve hemen 1-2 saniye içinde saat düzeliyor, umarım anlatabilmişimdir..ekran koruyucu doğru gösteriyor ama swipe unlock resmindeki saat 1dk geri oluyor ekran koruyucudaki saatten.. seninde böyle oluyor mu?? yada başka app ile çakışıyormu acaba?? sorun nedir sence??

Tepkiler: TT1903
iyi de o bir sorun degilki. saatin geri kaldigi falan yok. 1 sn sonra duzeliyor

n000k

Üye
iyi de o bir sorun degilki. saatin geri kaldigi falan yok. 1 sn sonra duzeliyor
iyide başka zaman öyle birşey olmuyor yada başka bir kilit app si kullandığında.. eğer böyle yapıyorsa bunda sence sorun değilmi?

emreli01

Üye
bu nasıl kullanılıyor söylermisinz ne menüde simgesi geldi nede klitin bi aktifligini bulabldim yardım lütfen ??

nasıl etkinleştrildiği hakkında bilgi verirsenz sevinirz saygılar.

Program şahane müzikçalari kontrol edebiliyor bildirimler görünüyor.. Ama kayıtlı numaralarda isim yazmıyor acaba sim hafızasında olmasından dolayı mi?

signed değilmiş bizde heveslendk boşuna yaw :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...