Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
halkı kışkırtmalıyızBaşlarda seviyordum kötüleyenlere anlam veremiyordum sonuçta din kardeşimiz niye iftira atıyorlar diye düşünüyordum tabi ki iyileri de var ama gördükçe büyük kısmından nefret etmeye başladım.
halkı kışkırtmalıyız
silahlanmalıyız
örgüt kurmalıyız
saldırın aslanlarım !! kimler benimle ??
Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsinhalkı kışkırtmalıyız
silahlanmalıyız
örgüt kurmalıyız
saldırın aslanlarım !! kimler benimle ??
ula daha kendi ülkenin vatandaşına, sokaktaki yaşayan gençlere bu kıyağı yapmamışlar. suriyeliler ne alakaTutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin
Yök verilerine göre yaklaşık yüzde 5 civarında suriyeli fakultelere alındı sınavsız hayırlı olsun bunlar mülteci yabancı öğrenci değil.
Yabancı öğrencilerin çoğu suriyeli. Kendi vatandaşımıza böyle kıyak yok.Anladım ama suriyeliler ne alaka?
Yok genel olarak sordum neden halen burdalar adamlar ülkesine dönmeleri için duyuru yapmışlarYabancı öğrencilerin çoğu suriyeli. Kendi vatandaşımıza böyle kıyak yok.
Yok genel olarak sordum neden halen burdalar adamlar ülkesine dönmeleri için duyuru yapmışlar
Foruma uğrayan suriyelilere mesajım varTurkiya cennat cennat
sahilde nargile yudumlamak varken savaşa gidip ülkelerini mi savunsunlarYok genel olarak sordum neden halen burdalar adamlar ülkesine dönmeleri için duyuru yapmışlar
Köz getir karrdeşşim surisahilde nargile yudumlamak varken savaşa gidip ülkelerini mi savunsunlar
şaka maka forumu keşfettiklerinde ne olacakKöz getir karrdeşşim suri
İngilizce hariç yabancı dil yasak diye biliyorum Türkçe öğrenip gelsinlerşaka maka forumu keşfettiklerinde ne olacak
mıçmak da yasak mı gurbanİngilizce hariç yabancı dil yasak diye biliyorum Türkçe öğrenip gelsinler
Heamıçmak da yasak mı gurban
o zaman eğil de
Eğilo zaman eğil de
pardon yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?