cetvel111 Üye uygulama erişimi uygulamanın bunları yapmasına izin ver kullanıcı verilerini okuma kullanıcı verilerini yazma şebekeyi kullanma ve telefon aramaları yapma şeklinde uyarı yazısı çıkıyor sizde de aynı uyarı varmı arkadaşlar. bu şartlarda tabiki yüklemedim.
uygulama erişimi uygulamanın bunları yapmasına izin ver kullanıcı verilerini okuma kullanıcı verilerini yazma şebekeyi kullanma ve telefon aramaları yapma şeklinde uyarı yazısı çıkıyor sizde de aynı uyarı varmı arkadaşlar. bu şartlarda tabiki yüklemedim.
Knight43 Üye cetvel111' Alıntı: uygulama erişimi uygulamanın bunları yapmasına izin ver kullanıcı verilerini okuma kullanıcı verilerini yazma şebekeyi kullanma ve telefon aramaları yapma şeklinde uyarı yazısı çıkıyor sizde de aynı uyarı varmı arkadaşlar. bu şartlarda tabiki yüklemedim. Genişletmek için tıkla ... Kardeş onlar çıkar.korkulacak bişey değil o yükle güvenle.bi problem olursa kaldır.
cetvel111' Alıntı: uygulama erişimi uygulamanın bunları yapmasına izin ver kullanıcı verilerini okuma kullanıcı verilerini yazma şebekeyi kullanma ve telefon aramaları yapma şeklinde uyarı yazısı çıkıyor sizde de aynı uyarı varmı arkadaşlar. bu şartlarda tabiki yüklemedim. Genişletmek için tıkla ... Kardeş onlar çıkar.korkulacak bişey değil o yükle güvenle.bi problem olursa kaldır.
lonetiger Üye tsk ---------- Eklendi @ 11:31:17 ---------- Yazıldı @ 11:30:34 ---------- tskler kaRDs