jackal1281 Üye kurulum aşırı uzun sürünce bende usb bağlantıyı kestim, şimdi her açılışta yükleniyor diyip kalıyor. telefon dondu
kurulum aşırı uzun sürünce bende usb bağlantıyı kestim, şimdi her açılışta yükleniyor diyip kalıyor. telefon dondu
şugar_klavyeci Üye N82'de de bozuk dosya hatası veriyor. N95'de çalışıp N82'de çalışmaması çok tuhaf. Hem donanımsal hem de işletim sistemi ve arayüz olarak aynı cihazlar.
N82'de de bozuk dosya hatası veriyor. N95'de çalışıp N82'de çalışmaması çok tuhaf. Hem donanımsal hem de işletim sistemi ve arayüz olarak aynı cihazlar.
Ekşi Erik Üye kardeş ben bu oyunu n95'te multimedya tuşları ile yatay olarak oynamak istiyorum. Ne yapabilirim? - - - Eklendi - - - kardeş ben bu oyunu n95'te multimedya tuşları ile yatay olarak oynamak istiyorum. Ne yapabilirim?
kardeş ben bu oyunu n95'te multimedya tuşları ile yatay olarak oynamak istiyorum. Ne yapabilirim? - - - Eklendi - - - kardeş ben bu oyunu n95'te multimedya tuşları ile yatay olarak oynamak istiyorum. Ne yapabilirim?