cptalperen Üye davudx' Alıntı: bu temalar ucretli dostum ;-( Genişletmek için tıkla ... hayır dostum ücretsiz
davudx Üye tıklayınca farklı bir siteye baglanıyor.... ve satın alamamı istiyor nasıl indircez peki.... bir el atarmısın dostuum sana zahmet...
tıklayınca farklı bir siteye baglanıyor.... ve satın alamamı istiyor nasıl indircez peki.... bir el atarmısın dostuum sana zahmet...
cptalperen Üye davudx' Alıntı: tıklayınca farklı bir siteye baglanıyor.... ve satın alamamı istiyor nasıl indircez peki.... bir el atarmısın dostuum sana zahmet... Genişletmek için tıkla ... açılan sayfada download yazıyor ona basacaksın ondan sonra tekrar bir sayfa açılıyor tekrar downloada basacaksın
davudx' Alıntı: tıklayınca farklı bir siteye baglanıyor.... ve satın alamamı istiyor nasıl indircez peki.... bir el atarmısın dostuum sana zahmet... Genişletmek için tıkla ... açılan sayfada download yazıyor ona basacaksın ondan sonra tekrar bir sayfa açılıyor tekrar downloada basacaksın
Quantum12 Üye kardesim tek link yapabilirsen bi çoq fazla hepsini atcam ama çok fazla :/ tek link pls....
anyy_ra Üye arkadasım paylasım için eline saglık. bende yeni bir iphone 3g s 32 gb aldım. üzerinde İU;OS 5,0,1 yüklü. herhangi bir yazılım hack leme filan yapılmamış orjinal buna nasıl tema yüklerim. konu hakkında yardımını rica ediyorum.
arkadasım paylasım için eline saglık. bende yeni bir iphone 3g s 32 gb aldım. üzerinde İU;OS 5,0,1 yüklü. herhangi bir yazılım hack leme filan yapılmamış orjinal buna nasıl tema yüklerim. konu hakkında yardımını rica ediyorum.