alemburda Üye Konu Sahibi Ny_WesT15' Alıntı: Benim kart 1gb 100mb boş yer var istediğim kadar boş yer bırakma gibi bi seçenek varmı mesela 50mb boş bırakmak istiyorum... Genişletmek için tıkla ... MALESEF ŞUAN İÇİN PROGRAMIN LİMİTİ 10 MB AMA PROGRAM GELİŞTİĞİNDE YAYINLAYACAĞIM !
Ny_WesT15' Alıntı: Benim kart 1gb 100mb boş yer var istediğim kadar boş yer bırakma gibi bi seçenek varmı mesela 50mb boş bırakmak istiyorum... Genişletmek için tıkla ... MALESEF ŞUAN İÇİN PROGRAMIN LİMİTİ 10 MB AMA PROGRAM GELİŞTİĞİNDE YAYINLAYACAĞIM !
djdogukan06 Üye BUNU YUKLEMEKTEN BASKA BİŞEY YAPMIYOSAK EGER telde fark edılır bı hızlanma oldu emegıne saglık kardes
BUNU YUKLEMEKTEN BASKA BİŞEY YAPMIYOSAK EGER telde fark edılır bı hızlanma oldu emegıne saglık kardes
alemburda Üye Konu Sahibi BAKIYORUM EPEY YOGUNLUK VAR BU TÜR HIZLANDIRICILARIN DEVAMI DELİĞİYLE ARKADAŞLAR... n:
south Üye şimdi hafıza kartında 100mb boş yer olmazsa s60 hızlanmazmı abi öyleyse 10mb boş yer nasıl bırakayım memory kartta neyse teşekkürler paylaşımın için umarım 6630 da çalışır
şimdi hafıza kartında 100mb boş yer olmazsa s60 hızlanmazmı abi öyleyse 10mb boş yer nasıl bırakayım memory kartta neyse teşekkürler paylaşımın için umarım 6630 da çalışır
cool_eagle Üye bu waryaa manyak bi program çook sapol. N70 denedim. sims bustin out u açmıyodu. artk açıyoo. çooooooooooooooooooook teeşeküürler yaa...
bu waryaa manyak bi program çook sapol. N70 denedim. sims bustin out u açmıyodu. artk açıyoo. çooooooooooooooooooook teeşeküürler yaa...