cen.dur Üye dostum böyle bi programı 2-3 haftadır arıyorum eğer6630 da çalışırsa dile benden ne dilersen teşekkür ederim paylaşımın için.
dostum böyle bi programı 2-3 haftadır arıyorum eğer6630 da çalışırsa dile benden ne dilersen teşekkür ederim paylaşımın için.
as13 Üye Ben Telefonda Bir Değişiklik Farkedemedim.Siz Farketdiyseniz Nerden Farketdiniz? Ama yine de teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- OLmuyo Uğraştım OLmuyo Kafyı Yicem
Ben Telefonda Bir Değişiklik Farkedemedim.Siz Farketdiyseniz Nerden Farketdiniz? Ama yine de teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- OLmuyo Uğraştım OLmuyo Kafyı Yicem
deeppit Üye teşekkürler program için bu arada bu yazı konusu iyice çığırdan çıkmış programı paylaşan arkadaşın imzasındaki bannerı göre göre aynı şeyleri yapıyosunuz...
teşekkürler program için bu arada bu yazı konusu iyice çığırdan çıkmış programı paylaşan arkadaşın imzasındaki bannerı göre göre aynı şeyleri yapıyosunuz...
ldren Üye cok guzel olmus elıne saglık de menü ye gelmedi kardes ya nerden anlıcam yuklendigini... --------------- Ekleme --------------- uygulama yoneticide gozukuyor ama
cok guzel olmus elıne saglık de menü ye gelmedi kardes ya nerden anlıcam yuklendigini... --------------- Ekleme --------------- uygulama yoneticide gozukuyor ama
Silinen Üye 726286 Kapalı Hesap systemchi' Alıntı: Ram'de 10 mb boş alan bıraktığında zaten telefon hızdan uçuyor.Ne gerek varki bu proğrama.Saçma! Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımız bize yardım olmaya calışmış. Belki gercek te işine yarayanlarda vardır.
systemchi' Alıntı: Ram'de 10 mb boş alan bıraktığında zaten telefon hızdan uçuyor.Ne gerek varki bu proğrama.Saçma! Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımız bize yardım olmaya calışmış. Belki gercek te işine yarayanlarda vardır.