konyarapp Üye harika bi prgram manyak hızlandı telefonum ama telefona bi zarar veriyor mu? ayrıca bu program direk telefona yüklendi ve simgesi felan yoq ?virüs deil dimi Xd
harika bi prgram manyak hızlandı telefonum ama telefona bi zarar veriyor mu? ayrıca bu program direk telefona yüklendi ve simgesi felan yoq ?virüs deil dimi Xd
arven_005 Üye telefon sıs dosyasını desteklemedi sısx uzantılı yok mu pro'dan ??? bu arada eline sağlık
thuglife Üye Hafıza kartı ile Ram aynı şey değil. Hafıza kartını harddisk olarak düşünün, diğeride ön bellek yani geçici bellek demek.
Hafıza kartı ile Ram aynı şey değil. Hafıza kartını harddisk olarak düşünün, diğeride ön bellek yani geçici bellek demek.
asi816 Üye emegıne tskler ama ben yukledım sadece 1 kb gosterıyo bende ve o resımlerdekı gıbı program acılmıyo yardımcı olursan sevınırım..
emegıne tskler ama ben yukledım sadece 1 kb gosterıyo bende ve o resımlerdekı gıbı program acılmıyo yardımcı olursan sevınırım..
akraq Üye programı 6600 da kullanıyorum.telefonda baska bir program hata veremdigi muddetce guzel kullanıslı
0102 Üye elin kolun dert görmesin sağol --------------- Ekleme --------------- elin kolun dert görmesin sağol(6600)
elin kolun dert görmesin sağol --------------- Ekleme --------------- elin kolun dert görmesin sağol(6600)