rapman Üye atarideki mario ha ! süper paylaşım teşekkürler kaç zamandır bunu oynayabilmek için nes emulatoru falan arıyordum ama şimdi gerek kalmadı .jar hemen kurup oynayacağım tekrardan teşekkürler
atarideki mario ha ! süper paylaşım teşekkürler kaç zamandır bunu oynayabilmek için nes emulatoru falan arıyordum ama şimdi gerek kalmadı .jar hemen kurup oynayacağım tekrardan teşekkürler
CanKartaL Emekli Yönetici berat31260' Alıntı: arkadaşlar indirdim winrarda açtım dosyaları açıldı nasıl olcak yaw Genişletmek için tıkla ... Jar dosyasını winrar ile açmadan telefona atıp dosya yöneticisinden jar dosyasını direk yükleyin
berat31260' Alıntı: arkadaşlar indirdim winrarda açtım dosyaları açıldı nasıl olcak yaw Genişletmek için tıkla ... Jar dosyasını winrar ile açmadan telefona atıp dosya yöneticisinden jar dosyasını direk yükleyin
amerty95 Üye berat31260' Alıntı: arkadaşlar indirdim winrarda açtım dosyaları açıldı nasıl olcak yaw Genişletmek için tıkla ... Nokia PC Suite programını bilgisayarına kurup ondan yükle --------------- Ekleme --------------- bu arada oyun için teşekkürler
berat31260' Alıntı: arkadaşlar indirdim winrarda açtım dosyaları açıldı nasıl olcak yaw Genişletmek için tıkla ... Nokia PC Suite programını bilgisayarına kurup ondan yükle --------------- Ekleme --------------- bu arada oyun için teşekkürler