Süper Kaliteli Nokia 5800 Temalar

tm kardeşim usb kablosunu taktıktan sonra nereye indircez genel ayarlara mı yoksa dosyalara mı

--------------- Ekleme ---------------

dosyalara indirceksek nereye

Arkadaşlar benim telefonumdaki (nokia 5800) temaları atmak isterdimki atamıyorum eğer atsam hepinizin ağzı açık kalır hepsi yeni tam 100'e yakın tema var hepsi orginal hepsi hd kaliteli atmak isterdim ama atamıyorum çünkü temaların downloadlarını sildim kusura bakmayın hepinize iyi günler

cgedikk

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım benim konuma gereksiz yazı yazma.varsa konu aç yoksa ne diye yazıyorsun..

cgedikk

Üye
    Konu Sahibi
tm kardeşim usb kablosunu taktıktan sonra nereye indircez genel ayarlara mı yoksa dosyalara mı

dosyalara indirceksek nereye
kardeşim dosyayı indirip rar dan çıkartacaksın dosyaları.. daha sonra temeları telefonun hafıza kartına bluetouth yardımıyla ya da kablo ile telefona atıp sonrada kuracaksın.

birşey değil...

Arkadaşlar yazdığınız gibi indirip bluetooth yoluyla telefona attım ancak özellik desteklenemiyor şeklinde bir yazıyla karşılaştım..Yardımcı olur musunuz?

cgedikk

Üye
    Konu Sahibi
sertifika sorunu olabilir.forumda araştır sertifika sorununu sonuca ulaşırsın arkadaşım

layters

Üye
çalışıiimi

oooooo çalışmıo ama güel görünüo +rep 11

cgedikk

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim kardeşim..

çalışıiimi

oooooo çalışmıo ama güel görünüo +rep 11

Öncelikle Türkçe'yi düzgün konuşmalısın.. Temalar çalışıyor denemeden, bakmadan yorum yazma
Çalışan temaya çalışmıyor demen ne kadar doğru anlam veremiyorum.

Çok süper temalar tam istediğim gibi.

jeki01

Üye
selam.
guzel paylasim.
iyi hafta sonlari.

Teşekkürler güzel paylaşım...

cgedikk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim..

tel hackliyse game klasörünün içine at sonra dosya yöneticisinden bul klasörü ordsan yükle

bu temaları hafıza kartındaki hangi klasöre atıcaz yha bir sürü klasör var 5230 da ???