pğoyraz080 Üye simsekks' Alıntı: sağol bunlar w810i de çalışırmı ve ekran boyutu düzgün dururmu Genişletmek için tıkla ...
simsekks' Alıntı: sağol bunlar w810i de çalışırmı ve ekran boyutu düzgün dururmu Genişletmek için tıkla ...
Orochi Üye ellerine sağlık bide şu w810iye bluteotdan wifiye girmeyi çözseydim 7/24 uğraşıyorum hata veriyor yaparsam yaşadınız w810cular
ellerine sağlık bide şu w810iye bluteotdan wifiye girmeyi çözseydim 7/24 uğraşıyorum hata veriyor yaparsam yaşadınız w810cular
avss123 Üye Orochi' Alıntı: ellerine sağlık bide şu w810iye bluteotdan wifiye girmeyi çözseydim 7/24 uğraşıyorum hata veriyor yaparsam yaşadınız w810cular Genişletmek için tıkla ... kuzen bişey sorcam bi sayfada demişsin ki w995 süper tel bide cam driver atsan uçar falan başka bi sayfada işe yaramaz elinden çıkarmaya bak dedin ?
Orochi' Alıntı: ellerine sağlık bide şu w810iye bluteotdan wifiye girmeyi çözseydim 7/24 uğraşıyorum hata veriyor yaparsam yaşadınız w810cular Genişletmek için tıkla ... kuzen bişey sorcam bi sayfada demişsin ki w995 süper tel bide cam driver atsan uçar falan başka bi sayfada işe yaramaz elinden çıkarmaya bak dedin ?