KimyageR Kapalı Hesap Konu Sahibi don ==> noT eşya ??? ; (kafes e kimse yanıt yazmadığı için eşya diye değiştirdim)
prince of hell Üye Originally posted by ®KimyageR®@May 1 2005, 12:07 PM don ==> noT eşya ??? ; (kafes e kimse yanıt yazmadığı için eşya diye değiştirdim) [post=43526]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... eşya=> ayşe yeni kelime : traktör (kafesdende seda çıkıyor
Originally posted by ®KimyageR®@May 1 2005, 12:07 PM don ==> noT eşya ??? ; (kafes e kimse yanıt yazmadığı için eşya diye değiştirdim) [post=43526]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... eşya=> ayşe yeni kelime : traktör (kafesdende seda çıkıyor
KimyageR Kapalı Hesap Konu Sahibi Banu sende olmasan bu topic ölüp gidecekti. Sağol ... Traktör ==> aktör tavla ??? ;
KimyageR Kapalı Hesap Konu Sahibi (Princess of Hell yeni avatarın çok güzel olmuş, tabi buda senin çok güzel olduğunu gösteriyor :hoho: :P :artı: ) türkiye ==> Niyet kılıf ??? ;
(Princess of Hell yeni avatarın çok güzel olmuş, tabi buda senin çok güzel olduğunu gösteriyor :hoho: :P :artı: ) türkiye ==> Niyet kılıf ??? ;