SERSEL Üye temel kız fadime u ne he demiş . maşallah de herif demiş maşallah diyom ama ucu bucağı gözükmiye he demiş hehhaaa
temel kız fadime u ne he demiş . maşallah de herif demiş maşallah diyom ama ucu bucağı gözükmiye he demiş hehhaaa
anl_tr Emekli Yönetici SERSEL' Alıntı: temel kız fadime u ne he demiş . maşallah de herif demiş maşallah diyom ama ucu bucağı gözükmiye he demiş hehhaaa Genişletmek için tıkla ... nedemek istediniz
SERSEL' Alıntı: temel kız fadime u ne he demiş . maşallah de herif demiş maşallah diyom ama ucu bucağı gözükmiye he demiş hehhaaa Genişletmek için tıkla ... nedemek istediniz
pop angelina Üye gerçekten süperdi okudum çok güldüm beğendim için 4-5 defa okudum --------------- Ekleme --------------- çok güzel
gerçekten süperdi okudum çok güldüm beğendim için 4-5 defa okudum --------------- Ekleme --------------- çok güzel
Laz¥ Üye Konu Sahibi pop angelina' Alıntı: gerçekten süperdi okudum çok güldüm beğendim için 4-5 defa okudum --------------- Ekleme --------------- çok güzel Genişletmek için tıkla ... gerçekten beğendiğin belli oluyor sizi güldürebildiysem ne mutlu bana
pop angelina' Alıntı: gerçekten süperdi okudum çok güldüm beğendim için 4-5 defa okudum --------------- Ekleme --------------- çok güzel Genişletmek için tıkla ... gerçekten beğendiğin belli oluyor sizi güldürebildiysem ne mutlu bana
TOPTABEKİ Üye kardeşim çok sağol ama çok uzun okumaya zamanım yok fıkra deyince kısa sandım baktım ama çıkkkkk
Laz¥ Üye Konu Sahibi Ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sendemi Nadide keske sen okumasaydın ya
Ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sendemi Nadide keske sen okumasaydın ya