Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi düzen e felan da baktım kurcaladim epey ama yine onu düzeltemedim ---------- Eklendi @ 21:39:48 ---------- Yazıldı @ 21:31:34 ---------- bir yerde ayarı olması lazım ama bulamıyorum ya
düzen e felan da baktım kurcaladim epey ama yine onu düzeltemedim ---------- Eklendi @ 21:39:48 ---------- Yazıldı @ 21:31:34 ---------- bir yerde ayarı olması lazım ama bulamıyorum ya
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: sağ tıkla menü çubuğunun yanında bi tik olmalı onu kaldır Genişletmek için tıkla ... Sağ tıklayinça araçları kitle çıkıyor moda da bissey olmuyor zaten ---------- Eklendi @ 22:10:25 ---------- Yazıldı @ 22:09:59 ---------- ahmetyilmazas4' Alıntı: bide f1den başka en sona kadar bas f1 f2 f3 diye bas düzelir bence Genişletmek için tıkla ... Emin misin böyle olduğuna
- SerkeŞ -' Alıntı: sağ tıkla menü çubuğunun yanında bi tik olmalı onu kaldır Genişletmek için tıkla ... Sağ tıklayinça araçları kitle çıkıyor moda da bissey olmuyor zaten ---------- Eklendi @ 22:10:25 ---------- Yazıldı @ 22:09:59 ---------- ahmetyilmazas4' Alıntı: bide f1den başka en sona kadar bas f1 f2 f3 diye bas düzelir bence Genişletmek için tıkla ... Emin misin böyle olduğuna
El~PisToLeRo Üye La orda solda düzenle var bak ona tıkla yerlesim kısmından menü çubununun tikini kaldır
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi düzenleyi tıklayinça geri al kopyala tümünü seç ve diğerlerini seç var diğer seçenekler sönük yani seçilmiyor ---------- Eklendi @ 22:24:34 ---------- Yazıldı @ 22:23:19 ---------- El~PisToLeRo' Alıntı: La orda solda düzenle var bak ona tıkla yerlesim kısmından menü çubununun tikini kaldır Genişletmek için tıkla ... Hay Allah razı olsun senden sonunda oldu yaptım.. sağolasin kardeşim yaa. ---------- Eklendi @ 22:28:31 ---------- Yazıldı @ 22:24:34 ---------- herkese çok teşekkürler arkadaşlar özellikle cevabı söyleyen kardeşe çok teşekkür
düzenleyi tıklayinça geri al kopyala tümünü seç ve diğerlerini seç var diğer seçenekler sönük yani seçilmiyor ---------- Eklendi @ 22:24:34 ---------- Yazıldı @ 22:23:19 ---------- El~PisToLeRo' Alıntı: La orda solda düzenle var bak ona tıkla yerlesim kısmından menü çubununun tikini kaldır Genişletmek için tıkla ... Hay Allah razı olsun senden sonunda oldu yaptım.. sağolasin kardeşim yaa. ---------- Eklendi @ 22:28:31 ---------- Yazıldı @ 22:24:34 ---------- herkese çok teşekkürler arkadaşlar özellikle cevabı söyleyen kardeşe çok teşekkür