aynen hoca m normal bi otme degil yani cak cak cak bide cift bendekiler ele de gelmiyor yumurtlama asamasında suan yumurtların yavrusunuda alıstırcam ele muhabbetim daha 1 aylık falan ucamıyor bile dogru duzgun yavru lup ucamadıgı icin hic kacmıyo direk ele geliyo bende ucmayı ogrenene kadar ele alıstırma umidindeyim
- - - Eklendi - - -
hocam bende 2 cennet papaganı vardı onlar yabaani yavrulayacaklar simdi diye dokunmmuyorum dun gittim kus pazarından yavru henuz duzgun ucmayı bile bilmeyen bir muhabbet kusu aldım 1 aylık falan kucuk normale gore ucamadıgı icinmi bilinmez ama ele geliyo onune uzatınca ben bunu nasıl alıstırabiliirim ne yapmalyım
Dişiler normal şartlarda konuşmuyor, taklit etmiyor.Erkeklerin konuşmasının sebebide üreme zamanında çıkardığı ilginç sesler ile eş bulabilmesinden kaynaklanıyor aslında.Taklit özelliği bir nevi hayvanların eş bulma aracı doğal ortamda.Bu yüzden bu özellik dişi sultanlarda görülmüyor.Görüldüğünü iddia edenler var fakat henüz kanıtlayan görmedim ben.Zaten dişide konuşuyor diyenlerde 2-3 kelimeden daha fazla konuşuyor demezler ki o konuşmaları da erkeklere nazaran daha başarısızdır.
Arkadaşlar yarin ciko yu veriyorum .
Ayni dükkâna ele gelen sultan papagani gelmiş . Elime aldim hayvan oynatiyor kendiyle . İssirma falan kesinlikle yok
Normal de sultan papaganlari issirir pek sevdirmez kendini uzunca bir sure ...
Arkadaşlar yarin ciko yu veriyorum .
Ayni dükkâna ele gelen sultan papagani gelmiş . Elime aldim hayvan oynatiyor kendiyle . İssirma falan kesinlikle yok
Normal de sultan papaganlari issirir pek sevdirmez kendini uzunca bir sure ...
3 gün oldu alalı . Ama ele geleni görünce daha çok hoşuma gitti .
Issırmıyor bile ... Sevdiriyor kendini ...
Normal de bir sultan papağanını elinize aldığınız da iyi bir ısırır yani .