Subway Surfers Ana Konu (Tüm Bölümler, Bilgi, Yardım Burada)

Konu Sahibi
Evet sanırm 6 saat kadar sürdü bide aralıksız oynadım zaten sarjım bitiyo diye odaya geçtim yandım

UpOneTR

Üye
Evet sanırm 6 saat kadar sürdü bide aralıksız oynadım zaten sarjım bitiyo diye odaya geçtim yandım

hehe
oluyo ya ben 1 saat oynadm 2 milyoncuk için ama becerdim
az bişey ama benim için iyi

facede 2milyar gözukuyo o ayri bi duygu

Konu Sahibi
Sınırsız keyinde bi sınırı olduğunu duydum Tamamen sınırsızıda mı var

Konu Sahibi
Herhalde öyle bişey yoktur şuan

Konu Sahibi
Hesaplamaya çalıştım sanırım 36 defa

Konu Sahibi
Eğer her defasında hilesiz rekorumu yaparsam 1,321,789,320 diye bi sonuç çıkıyo buda imkansız 216 saat 9 gün aralıksız oynamak gerekiyo senin rekoru bi daha yazsana çok yüksekmiş yanlış yazmadın demi

Anil-D

Üye
arkadasım hılelımı bu

UpOneTR

Üye
Eğer her defasında hilesiz rekorumu yaparsam 1,321,789,320 diye bi sonuç çıkıyo buda imkansız 216 saat 9 gün aralıksız oynamak gerekiyo senin rekoru bi daha yazsana çok yüksekmiş yanlış yazmadın demi

2029-000-000
sıfrlı kismi aklmda tutamyorum ayrica 3 milyari oyun kabul etmiyo

Konu Sahibi
Bunda tüm şehir bölümleri ondan önceki 2 bölüm, ilk sürüm olan ve az rami olan tellerde kasmayan bölüm ve son olarakta pekinin hileli bölümü var toplamda 12 subway surfers sürümü ve x30 a kadarki görevleri türkçeye çevirdiğim metin var tek tekde iniyo topluda

UpOneTR

Üye
ilyastrk facebook adım ekleyebilirsin

Konu Sahibi
Anladım İyi bakalım faceden ekleşebiliyo muyuz forum izin veriyo mu

Konu Sahibi
Sen ekleyebilir misin teknik bi sorun yaşıyorum face programımda ekle kısmına tıklanmıyo KcygtYsn

- - - Eklendi - - -

Ben inanmadığımdan değil iyi oluyor kendinden üstte birini görmek oyunda zevki çıkıyo oyunun

UpOneTR

Üye

bi gorev var seni geçen birini geç diye