__piranha__ Üye bu üçüncü hafta olacak yatalak kalmak berbat bir olay allah kimseyi uzuvlarından etmesin
__piranha__ Üye aldatılmışlık duygusu içindeyim böyle hissetmeme neden olan yar seni allaha havale ediyorum seni bildiği gibi yapsın
aldatılmışlık duygusu içindeyim böyle hissetmeme neden olan yar seni allaha havale ediyorum seni bildiği gibi yapsın
greenmile Üye m.aker' Alıntı: aldatılmışlık duygusu içindeyim böyle hissetmeme neden olan yar seni allaha havale ediyorum seni bildiği gibi yapsın Genişletmek için tıkla ... Takma kafana kardes gunes yarin yeniden dogacak (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
m.aker' Alıntı: aldatılmışlık duygusu içindeyim böyle hissetmeme neden olan yar seni allaha havale ediyorum seni bildiği gibi yapsın Genişletmek için tıkla ... Takma kafana kardes gunes yarin yeniden dogacak (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
__piranha__ Üye greenmile' Alıntı: Takma kafana kardes gunes yarin yeniden dogacak (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... umarım yarın doğacak olan o güneş hissettiklerimide siler
greenmile' Alıntı: Takma kafana kardes gunes yarin yeniden dogacak (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.) Genişletmek için tıkla ... umarım yarın doğacak olan o güneş hissettiklerimide siler