Şu yapılamazmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Şu yapılamazmı?
fazla yorumu engellemek için aynı yorumdan tek 1 defa yazabilsek ikinci defa aynı şeyi yazdığımızda uyarı yazısı çıksa karşımıza aynı yorumu tekrar yazdınız konuya geri dönebilirsiniz diye nasıl olur ben opera miniden girince bazı konulara yorum yapınca peş peşe aynı yorumdan 3 defa çıkıyor çoğu zaman ve kötü görüntü oluyor

Puck

Üye
bir diğer şekilde de olabilir ; 60 saniye yada 30 saniyede bir yorum yazma sınırı

Uhops

Üye
Zaten yazmıyor mu son 30dk/sn içinde aynısını yazdınız diye ?

Haydar

Emekli Yönetici
saniye sınırı vardır o üç defa aynı anda yazılması opera mini ile alakalı bir sorun kanımca

Uhops

Üye
saniye sınırı vardır o üç defa aynı anda yazılması opera mini ile alakalı bir sorun kanımca

operada cevaplaya tıkladığın zaman üsteki bağlantı çubuğu tümden dolmadan bi daha cevaplaya tıklarsan 2 bi daha tıklarsan 3 oluyor şimdi ben 2 defa tıklıcam bakalım ne olacak

- - - Eklendi - - -

operada cevaplaya tıkladığın zaman üsteki bağlantı çubuğu tümden dolmadan bi daha cevaplaya tıklarsan 2 bi daha tıklarsan 3 oluyor şimdi ben 2 defa tıklıcam bakalım ne olacak

Konu Sahibi

geçen tek tıkladım 2 yorum çıktı farketmez görüntü kirliliği oluyor

Deneme

- - - Eklendi - - -

Deneme

- - - Eklendi - - -

Deneme

- - - Eklendi - - -

Deneme

Reşwan

Emekli Yönetici
Kimse bilerek aynı yorumu aynı konuya yazmak istemez, yazılıyorsa da yanlışlıkla olmuştur.
Kısıtlama getirmemize gerek yoktur, zira kasıtlı yapılan birşey değil.
Soruna gelirsek, genel olarak mobil sürümde iyileştirmeler olacak böylelikle operada düzelmiş olacak.

Keyifli forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...