aryscat Üye 5800 var .... bi de 8110i bulsam şöyle sağlam iş yerinde kullanmalık başka telefon istemem....
silver021 Üye tabikide samsung wave. ama zaten var. 6 aydır hayallerini kuruordum ve aldığıma kesinlikle değdi. dünya üzerinde başka bir cep buna rakip olamaz.
tabikide samsung wave. ama zaten var. 6 aydır hayallerini kuruordum ve aldığıma kesinlikle değdi. dünya üzerinde başka bir cep buna rakip olamaz.
MaxıMember Üye Herkes de Nokia fanatiği arkadaşOlsa Çok iyi olur diyemem kendi telefonumdan memnunum Blacberry Torch Çok iyi hem klavye hem dokunmatik
Herkes de Nokia fanatiği arkadaşOlsa Çok iyi olur diyemem kendi telefonumdan memnunum Blacberry Torch Çok iyi hem klavye hem dokunmatik
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Şuanki telefonumdan memnunum gerçi ama benim tercihim Nokia X7 olurdu.
Kefelon Üye beyler bende n95 8 gb var asla tavsiye etmem program yönünden süper ama siz iş amaçlı istemiyorsanız asla almayın berbat ....
beyler bende n95 8 gb var asla tavsiye etmem program yönünden süper ama siz iş amaçlı istemiyorsanız asla almayın berbat ....
cortex47 Üye cortex47' Alıntı: Şu an en çok istediğim telefonu kullanıyorum... Genişletmek için tıkla ... Zamanında da demişim, hala diyorum, şu an en çok istediğim telefonu kullanıyorum
cortex47' Alıntı: Şu an en çok istediğim telefonu kullanıyorum... Genişletmek için tıkla ... Zamanında da demişim, hala diyorum, şu an en çok istediğim telefonu kullanıyorum