ANIL Admin şerbetci' Alıntı: Ya tamam golda da bakarım biriniz cevaplayın artık şu laptop yukarıda belirttiğim oyunları açarmı ??????? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yazdığın oyunları oynayabilirsin sorun olmaz.
şerbetci' Alıntı: Ya tamam golda da bakarım biriniz cevaplayın artık şu laptop yukarıda belirttiğim oyunları açarmı ??????? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yazdığın oyunları oynayabilirsin sorun olmaz.
şerbetci Üye Konu Sahibi Jomolocco' Alıntı: 1000 liraya alinan laptoptan hayir gelmez parani sokaga atmak olur parani biraz biriktir en azindan butceyi 1500 lira yap ki uzun sure gotursun seni Genişletmek için tıkla ... öncelikle yorumun için teşekkürler. fakat alıcak ben olsam 1500lira civarı bir z580 alırım. fakat alıcak arkadaşım ben değilim. - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Yazdığın oyunları oynayabilirsin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla ... Anıl abi yine sen yetişdin imdadıma çok sağol yorumun için. İçimi rahatlattın. Ellerin dert görmesin.
Jomolocco' Alıntı: 1000 liraya alinan laptoptan hayir gelmez parani sokaga atmak olur parani biraz biriktir en azindan butceyi 1500 lira yap ki uzun sure gotursun seni Genişletmek için tıkla ... öncelikle yorumun için teşekkürler. fakat alıcak ben olsam 1500lira civarı bir z580 alırım. fakat alıcak arkadaşım ben değilim. - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Yazdığın oyunları oynayabilirsin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla ... Anıl abi yine sen yetişdin imdadıma çok sağol yorumun için. İçimi rahatlattın. Ellerin dert görmesin.
gericikoyluyobaz Üye Jomolocco' Alıntı: 1000 liraya alinan laptoptan hayir gelmez parani sokaga atmak olur parani biraz biriktir en azindan butceyi 1500 lira yap ki uzun sure gotursun seni Genişletmek için tıkla ... arkadas haklı 2 gun sonra pc kapanıyo yavas kasıyo dıye pısman olma
Jomolocco' Alıntı: 1000 liraya alinan laptoptan hayir gelmez parani sokaga atmak olur parani biraz biriktir en azindan butceyi 1500 lira yap ki uzun sure gotursun seni Genişletmek için tıkla ... arkadas haklı 2 gun sonra pc kapanıyo yavas kasıyo dıye pısman olma