PriZm Üye [ENGİN];5889053' Alıntı: Tabi o zamana kadar piyasa da kalırsa Genişletmek için tıkla ... S1 piyasada yok artık ama halen telefoncularda bulunabiliyor N9 da aynı şekilde bulunabilir
[ENGİN];5889053' Alıntı: Tabi o zamana kadar piyasa da kalırsa Genişletmek için tıkla ... S1 piyasada yok artık ama halen telefoncularda bulunabiliyor N9 da aynı şekilde bulunabilir
[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: S1 piyasada yok artık ama halen telefoncularda bulunabiliyor N9 da aynı şekilde bulunabilir Genişletmek için tıkla ... n9 telefoncularda yok bulamıyorsun tedarikçilerde ancak bulabilirsin Ali Şahsen ben bulamadım?
~N.A.W.Y~' Alıntı: S1 piyasada yok artık ama halen telefoncularda bulunabiliyor N9 da aynı şekilde bulunabilir Genişletmek için tıkla ... n9 telefoncularda yok bulamıyorsun tedarikçilerde ancak bulabilirsin Ali Şahsen ben bulamadım?
PriZm Üye [ENGİN];5889105' Alıntı: n9 telefoncularda yok bulamıyorsun tedarikçilerde ancak bulabilirsin Ali Şahsen ben bulamadım? Genişletmek için tıkla ... Daha geçen gün bir telefoncuya S1 in 2. El alış fiyatını öğrenmek için gittiğimde gördüm bi dahaki gidişimde fotoğrafınıda çekerim
[ENGİN];5889105' Alıntı: n9 telefoncularda yok bulamıyorsun tedarikçilerde ancak bulabilirsin Ali Şahsen ben bulamadım? Genişletmek için tıkla ... Daha geçen gün bir telefoncuya S1 in 2. El alış fiyatını öğrenmek için gittiğimde gördüm bi dahaki gidişimde fotoğrafınıda çekerim
[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Daha geçen gün bir telefoncuya S1 in 2. El alış fiyatını öğrenmek için gittiğimde gördüm bi dahaki gidişimde fotoğrafınıda çekerim Genişletmek için tıkla ... İstisna'lar olabilir canım niye kızıyorsun ki?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Daha geçen gün bir telefoncuya S1 in 2. El alış fiyatını öğrenmek için gittiğimde gördüm bi dahaki gidişimde fotoğrafınıda çekerim Genişletmek için tıkla ... İstisna'lar olabilir canım niye kızıyorsun ki?
PriZm Üye [ENGİN];5889142' Alıntı: İstisna'lar olabilir canım niye kızıyorsun ki? Genişletmek için tıkla ... Kızmadımki yav
[ENGİN];5889142' Alıntı: İstisna'lar olabilir canım niye kızıyorsun ki? Genişletmek için tıkla ... Kızmadımki yav