haltie Üye GECE ÇİKMA DİŞARİ HAVA SOĞUK UŞURSEN HABU AŞKUMUZ İÇUN ACEP NE DUŞUNURSUN DERELER YOSUN TUTTİ TAŞLAR KAYAYİ TAŞLAR SEVDAN ERİTTİ BENİ AKAR GÖ–ZÜMDEN YAŞLAR GİYDUM ELBİSELERİ HEP YAMALİ YAMALİ YENİ BİR SEVDA ETTUM UZAKTAN KUMANDALİ BUGÜN GÜNLERDEN PAZAR ERKEN UYAN SEVDUĞUM YAYLALARA DOĞRU GİT PEŞUNDEN GELECEĞUM HAYAT BİR BAŞKA GÜZEL SEN OLİNCA YANUMDA BANA YAKIN OL KAN OL DOLAŞ DAMARLARUMDA iyi sözler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GECE ÇİKMA DİŞARİ HAVA SOĞUK UŞURSEN HABU AŞKUMUZ İÇUN ACEP NE DUŞUNURSUN DERELER YOSUN TUTTİ TAŞLAR KAYAYİ TAŞLAR SEVDAN ERİTTİ BENİ AKAR GÖ–ZÜMDEN YAŞLAR GİYDUM ELBİSELERİ HEP YAMALİ YAMALİ YENİ BİR SEVDA ETTUM UZAKTAN KUMANDALİ BUGÜN GÜNLERDEN PAZAR ERKEN UYAN SEVDUĞUM YAYLALARA DOĞRU GİT PEŞUNDEN GELECEĞUM HAYAT BİR BAŞKA GÜZEL SEN OLİNCA YANUMDA BANA YAKIN OL KAN OL DOLAŞ DAMARLARUMDA iyi sözler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pelın_ h@lit' Alıntı: oda çok güzeldir böyle bir güzele eşkimi tezele off Genişletmek için tıkla ... ewet en sevdıgım sarkısıdır Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
h@lit' Alıntı: oda çok güzeldir böyle bir güzele eşkimi tezele off Genişletmek için tıkla ... ewet en sevdıgım sarkısıdır Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu
pelın_ ChavRash' Alıntı: Bunu Genişletmek için tıkla ... bende tavsıye edebılcegın parcaları beklrım zevklede dınlerım
ChavRash' Alıntı: Bunu Genişletmek için tıkla ... bende tavsıye edebılcegın parcaları beklrım zevklede dınlerım
ChavRash Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dinlemelisin o zaman. Oğuz Aksaç - Seher yeli nazlı yâre.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dinlemelisin o zaman. Oğuz Aksaç - Seher yeli nazlı yâre.
haltie Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız eski favorilerimdendi ne zamandır dinlemiyordum iyi oldu çok başarlı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız eski favorilerimdendi ne zamandır dinlemiyordum iyi oldu çok başarlı
pelın_ Yeni Türkü - Aşk yeniden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 03:06:15 ---------- Yazıldı @ 03:02:55 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni Türkü - Aşk yeniden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 03:06:15 ---------- Yazıldı @ 03:02:55 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız