minoo Üye Ezginin Günlüğü - Sigaramın Dumanına Sarsam ----------Eklendi @ 01:20:07 ---------- Yazıldı @ 01:08:30 ---------- Sagopa Kajmer - Bir Dizi İz
Ezginin Günlüğü - Sigaramın Dumanına Sarsam ----------Eklendi @ 01:20:07 ---------- Yazıldı @ 01:08:30 ---------- Sagopa Kajmer - Bir Dizi İz
minoo Üye Sagopa Kajmer - Pesimist Ep 4 ----------Eklendi @ 02:53:12 ---------- Yazıldı @ 01:28:48 ---------- Sagopa Kajmer - Yarım Gönülle Bir Öpüş
Sagopa Kajmer - Pesimist Ep 4 ----------Eklendi @ 02:53:12 ---------- Yazıldı @ 01:28:48 ---------- Sagopa Kajmer - Yarım Gönülle Bir Öpüş
greenmile Üye Doymadim, Doyamadim Sevmelere Seni Ben.. Kimseyi Koyamadim Yerine.. Saymadim, Sayamadim Sensiz Gecen Yillari.. Ne inkar, Ne itiraf, Bu Yalnizca Sitem..Doymadim, Doyamadim Sevmelere Seni Ben.. Kimseyi Koyamadim Yerine.. Saymadim, Sayamadim Sensiz Gecen Yillari.. Ne inkar, Ne itiraf, Bu Yalnizca Sitem..
Doymadim, Doyamadim Sevmelere Seni Ben.. Kimseyi Koyamadim Yerine.. Saymadim, Sayamadim Sensiz Gecen Yillari.. Ne inkar, Ne itiraf, Bu Yalnizca Sitem..Doymadim, Doyamadim Sevmelere Seni Ben.. Kimseyi Koyamadim Yerine.. Saymadim, Sayamadim Sensiz Gecen Yillari.. Ne inkar, Ne itiraf, Bu Yalnizca Sitem..