'Patron Üye kingmor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Helall Bende şuan Da poet ft Ceza _kördüğüm dinliyorum TTnet Müzkten.Çok güzel kesınlıkle tavsıye ederım.
kingmor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Helall Bende şuan Da poet ft Ceza _kördüğüm dinliyorum TTnet Müzkten.Çok güzel kesınlıkle tavsıye ederım.
Kingmortall Üye yürü be akşam akşam içirecen bana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara
yürü be akşam akşam içirecen bana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara
Cezzbedici3 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yalanını sevsinler aşksız geçmiyor dünya
Tuba.Erva Üye olsun be güzelim olsun aşkın sağı solu bellı olmaz ben aklımı senle bozdum hıc kımseyle işim olmaz .))
olsun be güzelim olsun aşkın sağı solu bellı olmaz ben aklımı senle bozdum hıc kımseyle işim olmaz .))
Tuba.Erva Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 22:08:48 ---------- Yazıldı @ 22:07:48 ---------- herşey bitti dedıgm anda buldun beniiiiiiiii
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 22:08:48 ---------- Yazıldı @ 22:07:48 ---------- herşey bitti dedıgm anda buldun beniiiiiiiii