Cezzbedici3 Üye Müzik çalarımda sonsuZa kaDar kaLacaK hitLerimdenDir.... Chris BroWn & L'iL WayNe muhTeşem iŞ çıKaRMıŞLar toNLamaLar ve kliP tasaRımı adınDanDa anLaşılaCağı giBi TranSFoRMes fiLMinDen kurguLanmıştır... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kareoGRaFi çok iYi
Müzik çalarımda sonsuZa kaDar kaLacaK hitLerimdenDir.... Chris BroWn & L'iL WayNe muhTeşem iŞ çıKaRMıŞLar toNLamaLar ve kliP tasaRımı adınDanDa anLaşılaCağı giBi TranSFoRMes fiLMinDen kurguLanmıştır... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kareoGRaFi çok iYi
minoo Üye Zülfü Livaneli - Memleket Kokulu Yarim ----------Eklendi @ 15:13:36 ---------- Yazıldı @ 15:07:16 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 15:31:43 ---------- Yazıldı @ 15:13:36 ---------- Kıvırcık Ali - Felek Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zülfü Livaneli - Memleket Kokulu Yarim ----------Eklendi @ 15:13:36 ---------- Yazıldı @ 15:07:16 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 15:31:43 ---------- Yazıldı @ 15:13:36 ---------- Kıvırcık Ali - Felek Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaza Üye Normalde böyle şarkılar dinlemezdim ne olduğunu ben bile pek bilemiyorum... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Normalde böyle şarkılar dinlemezdim ne olduğunu ben bile pek bilemiyorum... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız