Dafny Üye candan erçetin-bahar Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var Tabiki ben böyle oldugum için bahar Çünkü sana değdiğinden beri ellerim Bütün kış dallarında tomurcuklar var
candan erçetin-bahar Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var Tabiki ben böyle oldugum için bahar Çünkü sana değdiğinden beri ellerim Bütün kış dallarında tomurcuklar var
aRdiLê Üye Lori Lori Lorikamîn Tu Dermanê diLêminê Tu herDû Çawêmînê Tu Roniyâ Çaweminê. Ninni ninni ninnim Sen qönLümün deRmanıSın Sen iKi qöZÜmSÜn sen qözümün nuRuSun. GöKmen-LoriKamîn(Ninnim).
Lori Lori Lorikamîn Tu Dermanê diLêminê Tu herDû Çawêmînê Tu Roniyâ Çaweminê. Ninni ninni ninnim Sen qönLümün deRmanıSın Sen iKi qöZÜmSÜn sen qözümün nuRuSun. GöKmen-LoriKamîn(Ninnim).
minoo Üye Dafny' Alıntı: duman-sor bana pişman mıyım Genişletmek için tıkla ... ayy en sevdiğim şarkılardan biridir --------------- Ekleme --------------- Ilian vs Allegro - Someone else's Tupalka
Dafny' Alıntı: duman-sor bana pişman mıyım Genişletmek için tıkla ... ayy en sevdiğim şarkılardan biridir --------------- Ekleme --------------- Ilian vs Allegro - Someone else's Tupalka
minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: profıl muzıgımı D: Genişletmek için tıkla ... ben de profil müziğiMi ne kadar benciliz
Tuba_erva' Alıntı: profıl muzıgımı D: Genişletmek için tıkla ... ben de profil müziğiMi ne kadar benciliz