emr-erock Üye KAÇ GÜNDÜR MODA GİRDİM SIRF BUNLARI DİNLİYORUM.... -Neden Saçların Beyazlamış Arkdaş -Anma Arkadaş -Masal Perisi -Batsın Bu Dünya -Böyle Ayrılık Olmaz -Yerine Sevemem -Silinmeyen Hatıralar
KAÇ GÜNDÜR MODA GİRDİM SIRF BUNLARI DİNLİYORUM.... -Neden Saçların Beyazlamış Arkdaş -Anma Arkadaş -Masal Perisi -Batsın Bu Dünya -Böyle Ayrılık Olmaz -Yerine Sevemem -Silinmeyen Hatıralar
'Maxi Genç Üye Catty' Alıntı: İsmini bilmiyorum ama çok duygusal Genişletmek için tıkla ... MusTafa CeceLi - HasTaLikTa SagLikTa
Catty' Alıntı: İsmini bilmiyorum ama çok duygusal Genişletmek için tıkla ... MusTafa CeceLi - HasTaLikTa SagLikTa
' KalendeR ' Üye emr-erock' Alıntı: KAÇ GÜNDÜR MODA GİRDİM SIRF BUNLARI DİNLİYORUM.... -Neden Saçların Beyazlamış Arkdaş -Anma Arkadaş -Masal Perisi -Batsın Bu Dünya -Böyle Ayrılık Olmaz -Yerine Sevemem -Silinmeyen Hatıralar Genişletmek için tıkla ... Güzelll
emr-erock' Alıntı: KAÇ GÜNDÜR MODA GİRDİM SIRF BUNLARI DİNLİYORUM.... -Neden Saçların Beyazlamış Arkdaş -Anma Arkadaş -Masal Perisi -Batsın Bu Dünya -Böyle Ayrılık Olmaz -Yerine Sevemem -Silinmeyen Hatıralar Genişletmek için tıkla ... Güzelll
aRdiLê Üye MeyRa & CemiL DemiRbaKan-Beni SenSiz DüŞünme --------------- Ekleme --------------- Shebnem TovuzLu-SevenLeR öLmez DeyiRdin
MeyRa & CemiL DemiRbaKan-Beni SenSiz DüŞünme --------------- Ekleme --------------- Shebnem TovuzLu-SevenLeR öLmez DeyiRdin