ufuk023 Üye Gece Yolcuları Köpekler Gibi Özledim seni seni ve her şeyimi Beklerim yolunu günlerim Geçmez oldu Özledim seni çok sevdim Köpekler gibi Okudum mektuplarını ağladım Ah deliler gibi Donuktu kanım sevdam yarım Senden ayrı olmaz canım Unutmam seni ellerini Gözlerini ahhh
Gece Yolcuları Köpekler Gibi Özledim seni seni ve her şeyimi Beklerim yolunu günlerim Geçmez oldu Özledim seni çok sevdim Köpekler gibi Okudum mektuplarını ağladım Ah deliler gibi Donuktu kanım sevdam yarım Senden ayrı olmaz canım Unutmam seni ellerini Gözlerini ahhh
grafikseli 84 Üye erkan ağa yar kusmak üzereyim ya kapatmıyor...sevgilisi tatile gitti...üzülüyor...ve onun adı da ufuk...işkence oldu ya
erkan ağa yar kusmak üzereyim ya kapatmıyor...sevgilisi tatile gitti...üzülüyor...ve onun adı da ufuk...işkence oldu ya
ufuk023 Üye seli84' Alıntı: erkan ağa yar kusmak üzereyim ya kapatmıyor...sevgilisi tatile gitti...üzülüyor...ve onun adı da ufuk...işkence oldu ya Genişletmek için tıkla ... bu nedir? simdi selda ben hiçbirşey anlamadım anlatırsan sevinirim....
seli84' Alıntı: erkan ağa yar kusmak üzereyim ya kapatmıyor...sevgilisi tatile gitti...üzülüyor...ve onun adı da ufuk...işkence oldu ya Genişletmek için tıkla ... bu nedir? simdi selda ben hiçbirşey anlamadım anlatırsan sevinirim....
Salihyet Üye CEREN' Alıntı: benny benassi__turn me up Genişletmek için tıkla ... --- medusa - yalvarırım (şiddetle tavsiye ederim..)
CEREN' Alıntı: benny benassi__turn me up Genişletmek için tıkla ... --- medusa - yalvarırım (şiddetle tavsiye ederim..)
Salihyet Üye CEREN' Alıntı: hayırdır salih ayrıca şarkıları güsel dj tiesto__just be Genişletmek için tıkla ... sen baya janberk takılıosn yhani
CEREN' Alıntı: hayırdır salih ayrıca şarkıları güsel dj tiesto__just be Genişletmek için tıkla ... sen baya janberk takılıosn yhani
CEREN Üye Salihyet' Alıntı: sen baya janberk takılıosn yhani Genişletmek için tıkla ... hmm bilmiyodum olabılir berker__ele inat
Salihyet' Alıntı: sen baya janberk takılıosn yhani Genişletmek için tıkla ... hmm bilmiyodum olabılir berker__ele inat