DeV/AsA Üye Dönülmez Akşamın Ufkundayız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Söz: Yahya Kemal Beyatlı Beste: Münir Nurettin Selçuk Seslendiren: Tarkan Tevetoğlu
Dönülmez Akşamın Ufkundayız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Söz: Yahya Kemal Beyatlı Beste: Münir Nurettin Selçuk Seslendiren: Tarkan Tevetoğlu
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 17 Eki 2020
PALA. Üye Mega42ereğli' Alıntı: Sadece şarkı güzel yoksa parti ile hiçbir ilişiğim vs. yok yanlış anlaşılmak istemem Genişletmek için tıkla ... Bildiğin partiye övgüler yağdırıyor. Yanlış anlaşılmama imkanın yok, kaybet şunu
Mega42ereğli' Alıntı: Sadece şarkı güzel yoksa parti ile hiçbir ilişiğim vs. yok yanlış anlaşılmak istemem Genişletmek için tıkla ... Bildiğin partiye övgüler yağdırıyor. Yanlış anlaşılmama imkanın yok, kaybet şunu
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap sinan yüksel' Alıntı: Bildiğin partiye övgüler yağdırıyor. Yanlış anlaşılmama imkanın yok, kaybet şunu Genişletmek için tıkla ... Kürtçe bilmiyorum sadece kulağa hoş geliyor. hemen siliyorum Düzenlendi böylesi daha iyi Son düzenleme: 17 Eki 2020
sinan yüksel' Alıntı: Bildiğin partiye övgüler yağdırıyor. Yanlış anlaşılmama imkanın yok, kaybet şunu Genişletmek için tıkla ... Kürtçe bilmiyorum sadece kulağa hoş geliyor. hemen siliyorum Düzenlendi böylesi daha iyi