doctorrr Üye Bir zamanlar Megadeth'ler, Slayer'lar paylaşırdım burada... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir zamanlar Megadeth'ler, Slayer'lar paylaşırdım burada... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Freestyle.Cod Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız dinleyin dinlettirin sağlam bir şarkı çok durgun gibi gözükür ama derin bir şarkıdır garip bir sertliği vardır hafif uyuşturucu etkisi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız dinleyin dinlettirin sağlam bir şarkı çok durgun gibi gözükür ama derin bir şarkıdır garip bir sertliği vardır hafif uyuşturucu etkisi
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Bir zamanlar Megadeth'ler, Slayer'lar paylaşırdım burada... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Büyüdük ve değiştik oğlum ya. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
doctorrr' Alıntı: Bir zamanlar Megadeth'ler, Slayer'lar paylaşırdım burada... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Büyüdük ve değiştik oğlum ya. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kingmortall Üye Ne zaman istersen Affet beni gece vakti Ay doğmuş süzülürken Sabaha kalmadan affet Tam ayrılık derken Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canıma yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne zaman istersen Affet beni gece vakti Ay doğmuş süzülürken Sabaha kalmadan affet Tam ayrılık derken Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canıma yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oğuzhan Üye Bir gün oturup rakı içmek istediğim kadın... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
__xXx__ Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Furkan6o Üye Son zamanlarda dinlediğim en iyi beste diyebilirim.Şarkıyı söyleyen kişi Sezen Aksu'nun oğludur. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son zamanlarda dinlediğim en iyi beste diyebilirim.Şarkıyı söyleyen kişi Sezen Aksu'nun oğludur. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız