Oğuzhan Üye Mert' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Üstüste kaçıncı dinleyişim bilmiyorum. Bayıldım bu şarkıya. Teşekkürler bizimle paylaştığın için.
Mert' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Üstüste kaçıncı dinleyişim bilmiyorum. Bayıldım bu şarkıya. Teşekkürler bizimle paylaştığın için.
Mert Üye Oğuzhan' Alıntı: Üstüste kaçıncı dinleyişim bilmiyorum. Bayıldım bu şarkıya. Teşekkürler bizimle paylaştığın için. Genişletmek için tıkla ... dinle kaarşim yarasın
Oğuzhan' Alıntı: Üstüste kaçıncı dinleyişim bilmiyorum. Bayıldım bu şarkıya. Teşekkürler bizimle paylaştığın için. Genişletmek için tıkla ... dinle kaarşim yarasın
0MG90 Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
___kaptan___ Üye ... Ahmet Abi, güzelim, bir mendil niye kanar Diş değil, tırnak değil, bir mendil niye kanar Mendilimde kan sesleri. Edip Cansever Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
... Ahmet Abi, güzelim, bir mendil niye kanar Diş değil, tırnak değil, bir mendil niye kanar Mendilimde kan sesleri. Edip Cansever Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız